• dün açtığım başlıkta (https://eksisozluk.com/…inin-adini-sen-koy--5474720) vermiş olduğum pizza siparişinin üzerine hem gülmüş, eğlenmiş hem de markaya eleştrilerimizi dile getirmiştik. açıkcası ben bu kadar dikkat çekeceğini de ummamıştım. baktım ki bu kadar dikkat çekiyor ve firma benimle iletişime geçmek istiyor, burada öğrenci arkadaşlara bütçesi dahilinde burs veren, sıkıntılarını bilen biri olarak bir talepte bulundum.

    bu durumun üzerine dominos'tan özlem hanım tarafıma ulaştı. 10 yerine 20 öğrenci arkadaşımıza büyük boy pizza ve içecek temin edeceklerini söyledi.

    bana ulaşan öğrenci arkadaşlar aşağıdaki gibi olup, görüldüğü üzre kota doldu.

    ek not olarak; firmaya buradan gönderilecek pizzaları, ekşisözlük üyelerine göndereceğini tekrar hatırlatayım ki siparişe dikkat etsinler. :)

    şimdiden öğrenci arkadaşlarımıza afiyet olsun.

    başvuran ve firmaya bilgileri iletilen arkadaşlar:

    1. meyve-parcacikli-kadin
    2. paldies
    3. orjinalpringles
    4. brkwashere
    5. feldherrnhalle
    6. felatunbey
    7. kanguruya yumruk atamayan adam
    8. solanumtuberosum
    9. lacioje
    10. trmert
    11. aat bh
    12. saturn boy
    13. theshining
    14. zaman burusugu
    15. chloe-price
    16. a133 fix
    17. partisol
    18. ferrarisini satan kovboy
    19. firered
    20. solaryumdaerekteolanadam

    edit: bir arkadaş 19 ken kota doldu yazdığım için, birini kendime söylediğimi ima etmiş. onada açıkladım. buraya da yazayım kimsenin aklında kalmasın. arkadaşların nickleri yazarken (18 deydim sanırsam) başvuru 20 yi çoktan aşmıştı. (dakikada 4 mesaj attınız sağolasınız :) doldu diye editledim ki başka başvuru gelmesin diye. ne yazık ki ona rağmen 27 oldu. 7 arkadaşa üzülerek doldu dedim. aşkolsun yani.

    edit2: burada 35 yaşında arkadaşlar var diyen olmuş. ben herkesden öğrenci kimliği istedim. hepside attı sağolsun. hani arada beni yiyen olmuşsa bilemem. umarım olmamıştır.

    ayrıca afiyet olsun arkadaşlar.

    edit3: dominos pizza şöyle yazmış: "gönderimlerin 18 i sağlanmış olup 2 kişiye ulaşılamadığından dolayı daha sonra iletişime geçilecektir. bilgilerinize sunarız."

    beklediğimden çok daha iyi götürdüler süreci. kendilerine ben de ayrıca teşekkür ediyorum.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap