5 entry daha
  • on edit: asagida biraktigim linke tiklayarak uye olursaniz %60 indirim kazanirken bana degil gelisimine onem veren bir arkadasa da katkiniz olacak. teşekkürler.

    indirim icin tiklayiniz

    birçok uygulama denemiş birisi olarak en yararlı bulduğum mobil uygulamadır. ilk olarak hem android hem de ios icin olduğunu söylemekle başlıyorum. ayrıca web sitesinden de giriş yapabilirsiniz. temel ingilizce bilginiz var ve kem küm konuşabiliyorsanız birkaç deneme videosu ve ücretsiz deneme dersinden sonra paralı üyeliğe geçmenizi tavsiye ederim. ben 3 aylık 200 tl olan pakete kayıt yaptırdım. 10 videoda 1 tane özel konuşma dersi hakkınız oluyor. hocalar genellikle filipinlerden ve aksanları ortalama bir seviyede. ingilizce öğrenmede tavsiye edilen metod bir çocuğun öğrenmesi ile aynı yoldan gitmenizdir. bu uygulama da tam olarak bunu yapıyor aslında. önce izleyip dinliyorsunuz daha sonra yazıyorsunuz ve telafuz ediyorsunuz. diğer birebir konuşma dersi yapılan online kurslardan en büyük farkı ve artısı izlediğiniz videolar üzerinden belirli sorular ile hoca ile konuşma dersi yapmanız. seçim size ait.
    daha önce farklı bir uygulamadan aldığım online speaking derslerinde hoca bakıyordu ben konuşamıyorum alıyordu sazı eline anlat babam anlat bir bakıyordum süre bitmiş.

    özetle;

    artıları:
    1- belli bir konu üzerinden yapılan speaking
    2- doğru ingilizce öğretme metodu
    3- kullanışlı mobil uygulama
    4- popüler konu başlıklarına göre ayrılmış videolar
    5- ders sonrası gönderilen ders raporu

    eksileri:
    1- hocaların filipinli olması ve telafuz konusunda bazen sıkıntı yaşanması.

    bu uygulama ile beraber bir de ekitap okuyucu alıp her gün bir parça okumayı alışkanlık edinirseniz olur o iş.
196 entry daha
hesabın var mı? giriş yap