6 entry daha
  • son zamanlardaki garip ispanyol gerilim filmlerinden biri daha. en azından benim denk geldiklerim ve de netflix'te izlediklerimden. öncelikle belirtmek gerek, netflix'i içerik yetersizliğinden dolayı birkaç ay önce kapatanlardandım ama dün netflix'in eski üyelerine 1 ay deneme ücretsiz deneme opsiyonunu gördüm ve tekrardan 1 ay deneyeyim, dedim. bu minvalde de film karşıma çıktı ve oyuncu kadrosunda blanca suarez gibi yeteneksiz ama güzel bir oyuncu olduğu için ve mario casas gibi yetenekli ve başarısız yapımların oyuncusu biri olduğu için bir gözatayım dedim.

    film elbette beklentilerin altında kalıyor; çünkü ispanyol gerilim sineması birkaç istisna dışında gerçekten bizden daha kötü bir yerde. bizde en azından yerellikten evrenselliğe gibi çok doğru bir ilke benimsenmişken izlediğim kadarıyla ispanyol gerilim filmleri farklı argümanlarla durumu kotarmaya çalışıyor.

    --- spoiler ---

    öncelikle gerçekten çok arada kalmış bir film ve anlatı vasatın da ötesinde kötü. karakterlerin arkaplanı son derece dağınık ve yetersiz. konu içerisinde salgın hastalıktan tutun da, bu insanların kesişme noktalarına kadar pek çok açık uç var ki bu da hikâyeyi daha da sıkıntılı bir duruma sürüklüyor.

    --- spoiler ---

    toparlamak gerekirse ben izledim, siz izlemeyin. o kadar vakit kaybı. yani belki blanca suarez'i izlemek istiyorum derseniz kotarılabilir.
28 entry daha
hesabın var mı? giriş yap