3 entry daha
  • satamıyorlar da ondan.
    beni de her allahın günü arıyorlar proje proje diye.
    vakti zamanında kaptırmışız bir tanesine tel nosunu işte.
    yok kardeşim düşünmüyorum bu zamanda diyorum. bakın çok uygun odeme koşulları ve cazip faiz oranlarıyla diyip kandırmaya çalışıyorlar. kimi zaman mevkiyi beğenmiyorum kimi zaman fiyatını. bir daha aramayın lütfen diyorum . adam iki gün sonra yine arıyor utanmadan. napsın satmak zorunda. satış kotası denen bir şey var prim alabilmesi için.
    emlak balonu öyle bir şişti ki bu ekonomik krizle, doların artmasıyla artık ayyuka çıktı yani. yakında patladı patlayacak bence. o kadar proje satılmıyor hala neye güvenerek yapılıyor anlamıyorum. kimse bu ekonomik ve siyasi belirsizlikte dolar yürürken tutup tüm parasını ederinin üç katı fiyata bir eve yatırmaz. tabi sokağa atacak parası olan tuzu kurular hariç. çok zenginler yani. öyle de bir kitle var biliyorsunuz akp hükümetiyle ortaya çıkan. nasıl kazandıkları meçhul paralarla sakallı tesettürlü amcalar teyzeler ortalarda bmw x5 leriyle cirit atıyorlar. bok gibi para var adamlarda.
    neyse bu iş brilerinin işine yararken kimisinin de iflahını kurutuyor işte. olan kirada oturan oturmak zorunda kalan fakir ve orta altı gelirli kesime oluyor.
    yazık değil mi?
136 entry daha
hesabın var mı? giriş yap