17779 entry daha
  • dostlarım herkese merhabalar,
    bu başlığın en şatafatlı yazarı karşınızda ve yine iş başında :)

    bugün sizlere çok kısa süre de iphone marka telefonlarınıza beğendiğiniz müziği nasıl zil sesine dönüştüreceğinizi anlatmak istiyorum... çok ama çok basit. korkmasın gözünüz...

    adımlar gerçekten çok basit. ilk yaptığınızda 3 dkk sürüyorsa daha sonra 1 dkk da işinizi halledebileceksiniz.

    dostlarım yapmanız gerekenler:
    1-) itunes programını bilgisayarınıza indirin
    (https://www.apple.com/tr/itunes/download/)

    2-) mp3 cutter programını indirin
    (https://www.gezginler.net/…ndir/aiv-mp3-cutter.html)

    3-)seçeceğiniz müzik bilgisayarınıza indirilmiş olsun.

    başlıyoruz...
    1-)dostlarım bu programları indirdikten sonra yapmanız gereken ilk iş telefonunuzu usb kablosu ile pc'nize bağlayıp itunes'ı açıp eşleştirmek.

    2-) eşleştirdikten sonra diğer programa geçiyoruz. mp3 cutter programını açıp çıkan menü'de open yazan yere tıklayarak şarkımızı seçiyoruz. şarkı açıldıktan sonra hangi kısmının başlangıç olacağına ve hangi kısımda bitmesi gerektiğine karar verip, bu işlemleri başlangıç için set start tuşunu kullanıp, son bulacağı yer için set end tuşunu kullanıp parçanızı save selection tuşuna basarak kaydediyorsunuz. yerinizde olsam şarkının üzerine veya masaüstüne kestiğimiz parçayı kaydedirdim ki bu kolaylık sağlasın sizlere.

    3-)parçayı kesip kaydettikten sonra şu siteye gidiyoruz. http://online-audio-converter.com/tr/ . buradan dosyaları aç kısmına tıklayarak kestiğimiz parçayı yüklüyoruz ve daha sonra alttaki seçeneklerden iphone ses tonu kısmına tıklayıp dönüştür butonuna basıyoruz. ses hazırlandıktan sonra masaüstüne kaydedin.

    4-)geldik son işleme oluşan en son kaydettiğimiz zil sesini itunes'a yükleyeceğiz o da şöyle: şimdi itunes'a girip aygıtlar kısmında ıphone'a tıklayıp alt sekmelerde ses tonları kısmına tıklayıp zil sesimizi buraya atıyoruz. yukarı da direk eş zamanlanıyor kısmı çıkacaktır. eğer çıkmıyorsa yani zil sesinin yüklendiğine dair bir şey görmüyorsanız sol üst kısımda itunes 'ta ıphone simgesi var ona tıklayıp açılan sayfanın altında eş zamanla diyebileceğiniz bir yer var.

    5-) dostlarım ses tonunuzu seçme işleminiz şöyle telefonunuzdan:
    ayarlar-> sesler -> zil sesi ve göreceksiniz ki telefonunuza seçtiğiniz parça yüklenmiş olacak.

    mutlu son bu kadar basit. basitliğini sorgulayacak olursanız bir de webtekno'nun hazırladığı sunum şeklinin zorluğuna bakın derim. adamlar resmen oyalamak için elinden geleni yapmış ve bir yerde tıkanıp kalacaksınız eğer onlara göre hareket ederseniz. m4a'yı m4r'ye çevirme işleriyle hiç uğraşmadan yüklemeyi öğretiyorum ben. tercih size kalmış.webtekno'nun sunduğu zil sesi olayı

    bence hiç uğraşmayın benim buraya yazdığım yöntem daha basit ve hızlı.

    hissiyata gelince : yaklaşık 4 yıldan sonra ıphone müziklerinden kurtulmuş olmamın yanında telefonumu android kullanır gibi bir hale getirmiş hissi yaratıyor insanda bu zil sesi olayı :)
24004 entry daha
hesabın var mı? giriş yap