37 entry daha
  • bazen hiç yaşamadığımız anlar en değerli anlarımız olabilir.

    ne demek bu? gelecekte yaşayacağımız, sevdiklerimizle birlikte akıllara kazınacak, “aa evet ne güzel gündü!” şeklinde hatırlayacağımız o anlar demek. gelecekte biriktirilecek o unutulmaz hatıralar demek. dönüm noktaları demek. yani iyisiyle kötüsüyle “hayat” demek.
    peki hayatı sürdürmek için tam olarak ne yapıyorsunuz? hiç düşündünüz mü; dikkatli misiniz? güvende misiniz? ya da bir sonraki adımımızı atarken düşünüyor musunuz? hele bu adımı işlek bir caddeye doğru atarken ne kadar dikkatlisiniz?
    neyse ki insan hayatını odak noktası olarak belirleyip dikkat eden bir marka var. güvenlik denince aklımıza gelen ilk marka olan volvo.
    üstelik sadece otomobilin içindekileri değil, çevresindekileri de düşünüyoruz. 1950’lerde üç noktalı emniyet kemerini bulduğumuz gibi ya da 70’li yıllarda sunduğumuz arkaya dönük çocuk koltuğu ve 2000’lerin başında tanıttığımız kör nokta uyarı sistemi gibi…
    bugün de geleceğin güvenlik teknolojisi olan city safety ile olası çarpışmaları önceden tahmin ediyor ve gelecekte yaşanabilecek tüm güzel anları korumanızı sağlıyoruz.
    çünkü gelecekte yaşanabilecek tüm güzel anlar, o kaza olmazsa yaşanacak.
    nasıl mı? böyle buyrun.
63 entry daha
hesabın var mı? giriş yap