2 entry daha
  • hikayeyi anlatışı ve hikayenin kendisi açısından söyleyecek yeni bir sözü olmayan vasat film.
    tabii ki trans bir kadın olarak yaşamanın zorlukları epey fazla hele ki sizden yaşça büyük iş adamı bir sevgiliniz varsa insanlar sizi kendi mevziilerine sızmış, yok edilmesi gereken düşman birliği olarak görür. siz onlar için artık kanlı canlı, duyguları olan bir insan evladı değilsinizdir. marina'nın hikayesinde de film boyunca marina ve orlando'nun ilişkisinin samimiyetine inanamamış bir çok seyirci bulmak mümkündür bence. bu sebeple orlando'nun ölümüne kadar olan kısım daha uzun tutulsa, belki nasıl tanıştıklarını vs. de görebilsek filmin 2. yarısında anlatmak istediği daha çarpıcı bir hale gelebilirdi.
    başrol oyuncusu daniela vegaise belli ki çok güçlü ve yavaş yavaş bu sektörde yükselen bir kadın ama bu film için oyunculuğunun çok güçlü olduğunu söyleyemem.
    sonuç olarak sinema izleyenleri harekete geçirmeli ancak bunu insanların sinemanın büyüsüne kapılmasını sağlayacak şekilde yapmalı. bu film ise ödül seven konularla, hikayeyi heyecanla izlemeyi sağlayacak bir hareket olmadan çekilen ve eğer ''festival filmi'' diye bir şey varsa o kategorinin içine girebilecek bir film.
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap