2 entry daha
  • gol şansı yüksek oyunculardan. ancak merkezde topla buluştuğunda etkili aksiyonları gerçekleştiremiyor. istemsiz olarak kanada yaklaşıp top aldığında ise elinde ikili oyun yapacak opsiyonları olmadı bu sezon. ( bunun en önemli nedeni koemann'ın saçma sapan kadro/oyun tercihleriydi.) bu nedenle geçen sene yakaladığı çıkışa yakışan bir performansı henüz ortaya koyamadı.

    uzun boyuna rağmen hava toplarında da çok etkili değil. kesinlikle kanat forvet yada ikinci forvet olarak kullanılmalı. mevcut yetenekleri o yönde ilerlemesine daha çok imkan verecektir. en büyük problemi ise karar alma becerisinin sorunlu olması. doğru pozisyonda doğru aksiyonu tercih edemediğini sıkça görüyoruz. ama onun yaşındaki bir futbolcu için çok da yadırganacak bir sorun değil bu. taktiksel gelişimi için hala zamana ihtiyacı var.

    ama gel gör ki bir yandan da acayip cazibeli. olmayacak yerde alıp gidiyor, çok tuhaf bir görüşle paslar atıyor. bir de ismi çok güzel. *

    unsworth tarafından doğru kullanılırsa -ki oldukça olası- bu sezon tekrar yıldızını parlatacaktır. unsworth kadrodaki genç oyuncuları çok iyi tanıyor. calvert-levin için neden bir sıçrama tahtası olmasın?
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap