• öncelikle modayı kendilerinin yarattıklarını düşündüklerinden, bir yabancı olarak üzerinizde italyan markası görmeleri size artı puan kazandıracaktır onların gözünde. bir italyandan hoşlanıyosanız italyan rüküşlüğüne*sakın kanmayın.
    italyanlar'ın türkler'e benzer şekilde, sıcakkanlı tavırları sizi boğabilir. ettikleri iltifatlara kanıp kendinizi özel hissetmeyin. sokakta görüp beğendikleri herhangi bir kişiye de muhtemelen aynı iltifatları ediyorlardır.
    güneyli bir italyan ile kuzeyli bir italyan arasında dağlar kadar fark vardır. güneyliler, kuzeyliler tarafından kaba, kuzeyliler ise güneyliler tarafından afedersiniz götü kalkık bulunur. kanaatimce güneyliler daha şirin ve de sempatiktir.
    en önemli nokta, italyan sevgiliyi başıboş bırakmamaktır. eli işte gözü oynaştadır bunların, herkese her an yazma ihtimalleri vardır, aman dikkat derim. buna rağmen erkeklerin maço tavırları akla hayale gelmez sorunları da beraberinde getirebilir.
    fakat ne olursa olsun, kafası çalışan ve sanattan anlayan bir italyan, eşi bulunmaz bir eşlikçidir. italya'da geçirilen süre boyunca gitmediğiniz müze, görmediğiniz eser kalmaz.. tek başınıza gezdiğiniz takdirde asla öğrenemeyip göremeyeceğiniz şeyleri öğrenme imkanınız olur.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap