7 entry daha
  • buradan denemek için 2 adet ekmek aldım. ekmeklerim geldi ve bitmek üzere. ben de denememin sonucunu paylaşayım dedim. artıları ve eksileri aşağıda yazdığım gibi.

    ***** değerlendirme benzer ürünler satan yerlere göre yapılmıştır. standart fırınlarla karşılaştırma değildir. *****

    artıları
    - düşündüm, düşündüm ama bi artısını bulamadım.

    eksileri
    - fiyatlar çoook pahalı. iki ekmeğe kargoyla birlikte 45 tl ödedim. (evet kendimden utanıyorum, iki ekmeğe bu paraları verdiğim için ama denemezsem içimde kalırdı). kaldı ki aldığım ekmeklerden daha pahalı olanlarını da satıyorlar
    - kargo ücreti çok yüksek. 45 tl'lik ücretin yaklaşık 15 tl'si kargo ücreti. yani neredeyse aldığınız ürün kadar kargo ücreti ödüyorsunuz.
    - kargolama süresi uzun. sipariş verdikten 4 gün sonra (verdiğim gün hariç) kargoya verildi. bir günde elime ulaşması sürdü, toplam beş günde elime anca geçti. aynı gün kargo yapanları düşünürsek, oldukça uzun bir süre.
    - fiyatların bu kadar yüksek olmasına karşın, standart bir poşete konup gönderilmiş. kutuda gelen ekmeklerden sonra garip geldi.
    - e-mail bilgilendirmesi yok, her şey sms ile. çoğunluk için sorun olmayabilir ama benim gibi cep telefonu ile pek anlaşamayan biri için sıkıntı.
    - ekmeklerin altı ve üstü hafif yanmıştı. hem okadar para ver hem de yanık ekmek ye!

    genel olarak ekmekler kötü değil. ama bu fiyatlarla alınacak kadar iyi de değil. ben bir daha almam, ama denemek isteyenler olursa kendi bilir.
32 entry daha
hesabın var mı? giriş yap