4 entry daha
  • faucet siteleriyle damla damla da olsa mümkündür. mesela freebitco.in sitesi 50-60 satoshi veriyor. multiply btc sayfasında kumarla kazancı arttırmak veya benim gibi aşırı risk alıp sıfırlamak mümkün. ayrıca kumar sayfasında kazanç arttıkça (bi ara epey yürümüştüm) saatlik verdiği satoshi miktarı da artmakta.
    sitenin sozluk'teki başlığında kumarda kazanmanın ipuçları verilmiş ama garantisi yok.
    ref link: https://freebitco.in/?r=7765648

    aynısının ripple için olanı da freeripple.com'dur. ripple'ın değeri daha düşük olduğu için kazanç birimi daha yüksel. multiply sayfası henüz aktif değil.
    ref link: https://coinfaucet.io/account?r=diy5okkmq8z

    ikisinden de reel kazanç elde edemedim henüz.

    adbtc.com'dan ise ödeme aldım. çeşitli linklere tıklayarak reklam pencereleri açıyor ve 10-60 saniye gibi sürelerle bekleyerek, yine 10-60 gibi birimlerde satoshi kazanıyorsunuz. kazandığınız satoshi'lerle sisteme reklam verebileceğiniz gibi, eğer 15.000 satoshi'yi geçtiyseniz cüzdanınıza da çekebiliyorsunuz.

    sisteme kullanıcılar her an, belirsiz zamanlarda reklam verebildiği için ancak başında bekleyip sürekli yeni reklam var mı diye bakarak gerçekten kazanmak mümkün. bu şekilde günde 1500-2000 satoshi gelebiliyor. aylık 50.000 satoshi kazanmak mümkün.
    ben 1 haftalık tıklama sonucu 15586 satoshi aldım. bu da 0.8 dolar falan yapıyor.
    ref link: https://ref.adbtc.top/372004

    bu sitelerin başka alternatifleri de var. bir çoğu da tabii ki sahne ve ödeme yapmıyor. özellikle vaatleri aşırı yüksek olanlardan kaçmak lazım.

    tabii aylık 3-5 dolarlık bitcoin için sürekli bir şeylere tıklamak istememek de bir seçenek ama bitcoin'in hızlı yükselişi karşısında denemeye değer diyorum.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap