8 entry daha
  • galatasaray spor kulübü, bir dönem ekonomik krizi gerekçe göstererek kısıntılara gitmiş ve futboldan kazanılan gelirin basketbola aktarıldığı dolayısıyla klüp dar boğazdayken basketbola aktarım yapılamayacağı yönünde açıklamalar yaparak taraftarını üzmüştü. unutulmamalıdır ki, galatasaray’ın her futbol taraftarı basketbola aynı oranda ilgili olmasa da futbola düşkün olan taraftarın hatırı sayılır oranı basketbolu da takip etmektedir. galatasaray’a yapılacak yatırımlar önce ve elbette galatasaray’a ama sonunda mutlaka türk basketboluna dönecektir. büyük bir kulüp olmanın bilinci ve sorumluluğu bunu dikkate almayı gerektirir.
    dolayısıyla hangi takım tutulursa tutulsun arkasında önemli bir tarihi ve o tarihten gelen kültürü bulunduran bir takımın ligden düşmesi ve üstelik bunun o takımın 100. yılına rastlaması basketbolumuz açısından yürek burkucudur. dilenir ki, aynı şey erkek basketbol takımının da başına gelmesin.
    galatasaray başkanının geçmişinden de moral gücünü alarak, köşe yazarları, taraftarlarca nicedir dile getirilenleri dikkate alarak basketbol şubesine gereken özeni gösterme zamanı gelmiş ve hatta geçmiştir.
    küme düşme, hangi büyük takımın(buradaki büyüklük tarihlerinden, kültürlerinden gelen büyüklüktür)* başına gelirse gelsin aynı yürek acısıyla bu satırlar yazılacaktır.böyle satırları klavyenin tuşlarının yazmaması dileğiyle...
193 entry daha
hesabın var mı? giriş yap