4 entry daha
  • büyük bir hevesle hem kendime hem de bir dostuma hediye olarak aldığım, ancak elime ulaşmasıyla birlikte ciddi hayal kırıklığı yaratmış defterdir. bu arada eski bir girişimciyim, maksadım yermek değil, ancak ürün bu haliyle ancak mvp, daha ötesi değil...

    öncelikle, iki defter beyaz bir zarfa (evet şu a4 boyutundaki beyaz, bir ucu yapışkanlı zarflar) sarılı şekilde geldi ki çok kötü bir sunumla açılışı yaptım. defterlerin dokusu güzel, ancak kalem takılan kısımda dıştan belli olan deformasyonlar var her iki defterde de (belki bu yuvarlak kısmı içeriden form desteği sağlayacak bir malzeme ile güçlendirilebilir).

    içinden çıkan kalem sürekli bitti bitecek gibi yazıyor, mürekkebin özelliğinden herhalde diye düşünüyorum, ama yazdıklarınız sürekli bitmeye yüz tutmuş kalemle yazılmış gibi yarısı tam yarısı silik şekilde çıkıyor.

    daha sonra app'i indirdim, e posta adresimle kayıt olamadım. json hatası veriyor. deneme yanılma ile doğum tarihi girmezsem kayıt olabildiğimi gördüm. kayıt olup kartvizit okutayım diye uygulama içindeki kamerayı açtım, kamera netlemiyor. baya bir uğraştıktan sonra, bir şekilde netleyeceği tuttu (nasıl oldu hala bilmiyorum çünkü bir daha netleyemedi), kartvizitin fotoğrafını çektim, bu sefer yükleniyor ibaresi çıkıyor ve öyle kalıyor. 3 dk boyunca öyle telefonla bakıştık karşılıklı.

    neyse dedim, ana sayfayı okutayım da bakalım tek olayı camscanner'lık mıymış görelim dedim, ama göremedim. neden? çünkü netlemiyor.

    az önce sildim, defteri kapadım, hediye olarak vereceğim defteri de paketini bile açmadan çekmeceye kaldırdım.

    üzgünüm, ama daha crowdfund edilmiş bir "nihai ürün" için çok yetersiz bir performansa sahip. umarım eksikleri düzeltirler ve yeni fonksiyonlar eklerler. bu yazının aynısını kendilerine de gönderiyorum bir yandan...
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap