5 entry daha
  • "gezeteciyim ben.", "ciddi bir haber dergisinin sahibiyim." diye diye ekran karşısında bana afakanlar getirtmiş bir kontrast şaheseri bayan kişidir kendisi.

    ne sıfatını duydum bu güne dek, ne de adını sanını. hepimizin birgün sahip olacağı 15 dakikanın, bazı kişilere haddinden fazla verildiği güzel yurdumda, bu gerçeği keşfetmiş ve de kendi dünya görüşüm çerçevesinde asla tasvip etmediğim bir insanla *anılarak şöhrete adım atmış acar gazeteci kızımız, çarşaf çarşaf orda burda boy gösterdikten sonra "bazı şeylerin özel olduğuna inanıyorum" türünden namus kumkuması açıklamalar yapmuıştır ekranda az evvel.

    şahsına karşı bir alıpveremediğim olmakla beraber ciddi bir haber dergisinin sahibi ve de köşeyazarı bu laik, müslüman türk kadını; konuk olduğu programda, haberciliğin gereği olan izleyiciyi olaya ısındırma ve kendisini tanıtmaya yönelik ilk sorunun ardından adeta kaplan kesilmiş, alarmları çalmış, gardını almıştır. tebrik ederim.

    tüm bu küçük gösterinin ardından sürekli artık konuya dönsek diyerek nişanlısı ile yaşadığı ve özel olduğunu dile getirdiği konulara acilen girilmesi açısında yaptığı baslı da takdire şayan, tartışmaya açıktır, ve kendi açısından mahrem olduğunu dile getirdiği bu konuya türk-islam sentezi içinde yer aldığını söyleyen bir kişinin böylesine bodozlama dalma isteği de tez konusu olabilir kanımca.

    rabia hanımın yarattığı ya da yaratacağı moda akımına değinmek bile istemiyorum, zira onu gördükten sonra bazı konularda varolan kısıntıları arttırmak gibi bir fikir şahlandı içimde anlayana.

    yarından sonra hepimiz rabia hanımın amacına ulaşıp ulaşmadığını göreceğiz dergilerde ve de televizyonlarda. o güne dek kendisini tebrik eder kulübe hoşgeldin derim. ve de bir tavsiye olarak bakışlarını biraz daha tahammül edilir hale sokarsa 15 dakikasının daha da uzayacağını burdan bildiririm.
45 entry daha
hesabın var mı? giriş yap