1 entry daha
  • kimin ne türlü derdi varsa tamamen ücretsiz bir biçimde tedavisi gerçekleştiren bir adam. tabii brezilya'ya gidiş biletini göz önünde bulundurmanız gerek zira kendisi abadiania adında brezilya kasabasında yaşıyor.

    şimdi gelelim bu john of god kimmiş?

    yaptığı bioenerji ve ruhsal çalışmalarla kendisinin allah aracılığıyla insanları iyileştirdiği iddia edilen bu adam 27 senedir ücretsiz bir biçimde insanları çok ilginç yöntemler kullanarak, tamamen acısız bir biçimde iyileştiriyor. tedaviye cevap veremeyen hastaları, ruhsal anlamda acılar çeken insanları iyileştirdiği söyleniyor ve dünyanın her yerinden insan -ünlüler, siyasetçiler ve hatta birçok türk de- kendisini ziyaret ediyor. kanser, felç, depresyon her türlü hastalığa bir şifa bulduğu söyleniyor. hatta işin daha ilginç yanı bu adam o kadar ünleniyor ki birçok seyahat acentası brezilya'ya bu olay için tur bile düzenliyor.

    peki tedavi süreci nasıl işliyor?

    her ne kadar yüzde yüz iyileştirme garantisi veremese de benim takip ettiğim, gördüğüm hemen her örnek başarılı bir biçimde sonuçlanmış. yaptığınız meditasyonlarla kendinizi bu yüce karşılaşmaya hazırlıyosunuz. daha sonra john of god'la iki gün süren bir enerji terapisine giriyorsunuz. tamamen kişiye özel bir biçimde ilerleme kaydediliyor. mesela x kişinin tedavi yöntemi daha farklı olabilirken y kişisi bambaşka bir biçimde tedavi ediliyor.

    işin biraz daha ilginç boyutlarına bakalım ve özellikle psikolojik rahatsızlıklar için uyguladığı yöntem olan psişik çalışmalara bakalım.

    psişik çalışmaları, bıçak ya da alet kullanmadan bir çeşit enerji ameliyatı diye anlatabilirim kısaca. paylaştığım video'da da göreceğiniz bu yöntem dünyanın en en en ilginç tedavi yöntemi sanırım. izleyeceğiniz görüntülerin çok hassas olduğunu düşünmüyorum. izlerken insanı tedirgin edebilecek şeyler de yok video'da. bildiğin insanların karnını kesiyo kan gelmiyo, burnunda makas falan sokuyo ama kimse bir acı duymuyo en ufak bir sızı, bir bağırma ve hatta küçük bir acı inlemesi bile yok. ilginç gerçekten.

    john of god diyarında zaman nasıl geçiyor?

    bu da şöyle: turların bile düzenlendiğini bildiğimize göre casa de dom inacio adındaki bu kliniğe vardığınızda tek kişi olduğunuzu düşünmüyorsunuzdur herhalde. tedavi olma amaçlı gelen birçok insan aynı anda orada kalıyor ve kolektif bir çalışmayla yemeğini yapıyor vs vs. böyle bir süreç düşünün.

    not: daha da yakından araştırmak isteyenler için küçük bir şey daha yazabilirim. john of god'ın büyük hayranlarından biri de oprah winfrey. kendisi programında sık sık bu adamın iyileştirdiği kişilere yer veriyor. isterseniz o bölümleri de araştırabilirsiniz.

    o zaman herkese iyi şifalar diliyorum!
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap