6 entry daha
  • zaman kavramındaki atlama nedeniyle saçma olacak ama bir yukarıda yazdığım entry'e cevaben malum yazarın kaleminden sayısız küfür, hakaret yazılmıştı, cevabını da diğer entry gibi virgülüne dokunmadan koyayım. soğuk bir ekim akşamındayız, sene 2015. başkanlık daha gelmemiş, sözde darbe daha yapılmamıştı.

    ****

    "kaan kural ile bir şeyi konuşursan, sana güzel güzel anlatır."
    "kaan kural'ın da sürekli yerli yersiz konuşması sinir bozuyor."

    5 paragrafta kendi kendini morartan adamlarla eğlenen gıcıklardır bunlar. ifadelere bak şimdi, "amın oğulları", "götveren", "gıcık ibneler", "sikik". adamla taşak geçiyorsun, cevaben ancak "bazı orospu çocukları hede hödö" dersin diyorum, insan utanır şöyle küfür etmeye. neyse ben bir şey demiyorum. dur istatistik vereyim, maçkolik.com'dan baktım. 2 tane kendi kalene atmışın kanka.

    "topu versem eline bomba diye karakola götürürsün."
    "gel oynayak dersin karpuzlama atar topu gavat."

    şu lafları muhtemelen karşıma koysalar top diye oynayacağım bir adamdan duydum. "başlığım debe'ye girdi, haklıyım." diyenden ne zekası bekliyorsam artık. akp de %50 alıyor hacı, o da haklı bence.

    düzgün basketbol yorumcusu olarak resneli geyik reklamı yapılmış. lan ben bu nick'i nerden hatırlıyorum dedim, bak kim çıktı?
    (bkz: resneli geyik/@berserkrgangr) *

    yaptığı bir kaç taktiksel yorumu eleştirince tek kelime edemeyen, neden edemediği sorulunca da "ben hayatımda bu kadar düzeysiz tartışmadım." diye ağlayan elemana "süper yazıyor." diyor eleman. e tabi, davul dengi dengine demişler. ha bu arada bak bakalım entry'lere, hiç o ulaşabileceğin istatistiklerden var mı acaba? senin süper yazan çocuk dediklerime süper sus pus kalmıştı.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap