123 entry daha
  • özellikle makyaj konusunda, itici olmayan, ürün reklamı yapmak adına yalan yanlış konuşmayan, kendisini model, sanatçı, moda ikonu veya genel itibariyle ünlü zannetmeyen insan bulmak oldukça zor.
    bu hanım kız kesinlikle onlardan biri değil.
    kendisi uygun fiyatlı ürünlerle makyaj videosunda, uygun fiyatlı fondöteni "bu çok kötü oldu" diye yüzünden silip, yanlış hatırlamıyorsam gitti chanel fondöten sürdü.
    uygun fiyatlı fondöten belki gerçekten iğrençtir. korkunç durmuştur yüzünde. ama o zaman hiç sürme. sil, muadilin yoksa zaten cildin müthiş ya fondötensiz devam et. concelar'ınla devam et.
    uygun fiyatlı ürün kullanmadığını her fırsatta belirten, bunu adeta hakaret sayan tarzına rağmen peki neden uygun fiyatlı ürün videosu çekiyor? çünkü youtube'da bu videoları takip eden insanların bütçesi her bir ürüne 200-250-tl vermeye, türkiyede olmayan ürünleri yurtdışından sipariş etmeye el vermiyor. o video tipini de (hatta daha ziyade o video tipini) görmek istiyor.
    bu bayan "izlenmek" adına o videoyu çekerken bile temel konsepti o ürünlerin başarısızlığı oluyor. bu kadar high end saplantılıysan* çekme drug store videosu.

    peki ben bu kadına neden kinlendim?
    çünkü gitti gryffindor, hufflepuff makyajı diye kırmızı sarı makyajlar yaptı.
    sen kimsin ki benim potterverse'üme müdahil oluyorsun? allahın muggle'ı.
    söyleyeceklerim bunlardan ibaret.
2037 entry daha
hesabın var mı? giriş yap