• 2017/18 sezonunda ingiltere u23 ligi'nde düzenli olarak forma giyen en genç oyuncu sıfatına sahip, aralık 2000 (16) doğumlu siyahi manchester city u23 merkez ortasaha oyuncusu.

    kendisi hem 10 numara oyuncu özellikleri taşıyıp, hem de solak olmasıyla bünyemde heyecan yaratıyor. dribling ve dikine pas atma yeteneği üst düzeyde olan, türü tükenmek üzere olan kreatif solak bir 10 numaraya kimse hayır demez sanırım. tabii modern futbolda bu özellikler içeri kat eden forvet kanat oyuncularına yıkıldığı için, yakında kanat mevkisinde denerlerse de şaşırmam. fakat idol olarak mesut özil ve delle ali gibi oyun kurucuları seçtiğini belirteyim.

    8 yaşında fulham'da başladığı futbol kariyerini 16 yaşında (2018-10) manchester city u23 takımında sürmekte. şu an için google da ismi arandığında internette sadece 3 tane dandik videosu çıkıyor. o kadar gölgelerde şimdilik kendisi. ben elemanın varlığından 'internete yüklenen premier altyapı videoları'nı bile izleyen çılgın bir premier lig eksperi* olduğum için haberdarım. a takım hocası, 'parası neyse misli verip oyuncu alma taraftarı, güçlünün dostu' pezevenk pep guardiola kendisinden haberi var mı emin değilim ahah.

    manchester city'nin oyuncu yetiştirmekle zerre ilgilenmeyen bir kulüp olduğu düşünüldüğünde, geleceği nasıl olur bilinmez. başkan sheikh mansour ve pep guardiola bu sene (2017/18) bonservislere 250m € harcadı; peeh. altyapıdan maradona potansiyelli biri çıksa dahi lütfedip maç tecrübesi imkanı verirler mi şüpheliyim. izleyip göreceğiz.

    ------------------bonus---------------------

    (bkz: 2017-18 ingiltere premier lig genç yetenek listesi/@ceyar i kim vurdu)

    ------------------bonus---------------------
hesabın var mı? giriş yap