235 entry daha
  • toplanın gençler. sen de gel rıza baba. furkanın bir bağlantı daha deşifre oldu.

    dokunulmazlığının sebebini buldum. furkan eczanesinin sahibi/yetkilisi fatma bölükbaşı olarak görünüyor. fatma bölükbaşı ankara akparti il başkanlığında il yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda ak parti ankara il başkan yardımcısı.

    ara bi bilgi vereyim: kırıkkale il olsa da ankara'nın arka bahçesi gibidir. iki şehirin merkezlerinin birbirlerine uzaklığı sadece 75 kmdir.

    http://www.ankaraakparti.com/…m-kurulu-uyeleri.html

    fatma bölükbaşı twitter adresi: https://twitter.com/akkadin2023/

    bu da furkanı takip ettiği ile alakalı link (@karaelf_ ?) bunu görene kadar isim benzerliği olabilir diye düşünüyordum. https://twitter.com/akkadin2023/following

    bu da ilgili ekran görüntüsü : https://prnt.sc/h7uw0o

    hakkında ciddi bir soruşturma açılamamasının sebebini en nihayetinde bulduk sanırım. furkan büyük olasılıkla ak parti ankara il yönetim kurulunda görev yapan birinci derecede yakını kişi tarafından korunup kollanıyor.

    rica: gençler lütfen nt mağazaları furkan eczanesi etkinlik posterinin bağlantısını atar mısınız. çeşitli gazetelere bilgi veriyorum. olayı gündeme taşısınlar. birazdan bimer cimer ne varsa yazacağım. madem fetö ile mücadele ediyorlar. görelim ne kadar samimi olduklarını.
    görsel bulundu. ilgilenenlere teşekkürler. https://pbs.twimg.com/media/csjgzitxeae6le1.jpg

    e1: oğluşunun twitlerini beğenmiş, tamam bizimkinin mayayı nereden aldığı belli oldu : https://prnt.sc/h7wsxm

    15 temmuzdan sonra anneli oğullu coşmuşlar öncesinde birkaç filistin davası bilmemne tweeti beğenilmiş o kadar. yalnız üzüldüm bunlar adına. bir anda öyle bir girmişler ki bu işlerin içine. furkan yazmış "kılıçları kuşanacağım bilmemne" kadın beğenmiş. kendi annemle bunların ilişkiyi kıyaslıyorum.. götümüz çıkıyo son gün vergi ödemesini yetiştirelim, faiz ödemeyelim diye.. bunlar ya allah internette yardırıyorlar. hayır bunlar hangi ara çalışıp da para kazanıyor anlamadım arkadaş valla ağzım açık baka kaldım ve cidden üzüldüm. normal olduklarını düşünmüyorum, tedavi de işe yarar mı ki bu saatten sonra.

    e2: tebrik mesajları geliyor, asıl tebriği hak edenler bu kişiyi ve bağlantılarını deşifre edenlerdir. onların bize sunduğu bilgiler ışığında archive.org google gibi mecralarda bu kişinin fetö bağlantılarını arıyorum.

    fetö darbesinden sonra ayda 3-4 gün iş yapıyoruz. iş yapsak da yapmasak da vergi borcumuz birikiyor. vergi borcu yüzünden dağ başında arabamıza devletin el koymasından tutun, banka hesaplarının bloke edilmesine kadar bir sürü rezillik yaşadık. borç dediğim de zamanına göre 3-5 kimi zaman 10-20 bin lira arasında tutarlar. hep ödedik. ödemeye de devam ediyoruz. bu parayla bunun gibilerin maaş alıp mesailerini ülkenin kurucusuna hakaret etmeye harcalamaları çok zoruma gidiyor.

    bunun anası da, giderleri gene aynı vergilerle karşılanan il parti teşkilatının yemeklerinde, toplantılarında yiyor içiyor. benim annem 70 küsür yaşında, geçen yıl bypass geçirdi. ameliyatından günler öncesine kadar gece 12ye, bazen sabah 3-4'e kadar dikiş dikerdi. 50 küsür senedir bu memlekete iyi kötü vergi ödüyor. bunlar ise ana oğul üzerimize gazap çökertmenin planlarını yapıyor. https://prnt.sc/h7wsxm

    oğlum furkan, içinde 100 gram allah korkusu varsa bil ki nano ölçekte de olsa hakkımı ne sana ne de seni yetiştiren anana helal etmiyorum.

    e3: annesinin twitter adresini kapadı :))) iyi ki ekran görüntülerini almışız.

    e4: http://www.abcgazetesi.com/…mayi-birakin-68669h.htm
3283 entry daha
hesabın var mı? giriş yap