183 entry daha
  • kadınlara soru soracak kadar saf erkeklerin doluştuğu başlık. boşuna nefes tüketiyorsunuz.

    bak şuraya, kadınlar neden birbiriyle anlaşamıyor sorusuna verilen cevaba bak: #71968549

    --- spoiler ---

    cok ese ihtiyaci oldugunu savunan erkeklerin birbirlerinin esleri icin rekabet etmeleri yasaklanmis, ayiplanmis. ancak libidosu gorece dusuk kadinlarin erkekler icin rekabet etmesi desteklenmis

    --- spoiler ---

    böyle bir şey olabilir mi? insanların gerçekten "kızım git o kızın erkeğini çal" diye birbirini gazladığını, başkasının erkeğini elde eden kadını alkışladığını düşünebiliyor musunuz? beni güldürmeyin. desteklemek ne demek mk?

    ben size kadınların neden birbiriyle her an rekabet ettiğini daha net açıklayayım. kadın doğada tek başına hayatta kalabilecek bir canlı değildir; kaynak üretebilecek, kaynakları ele geçirebilecek kadar güçlü değildir. bu yüzden kaynaklara erişimi olan güçlü bir erkeğe ihtiyaç duyar. hatta hayatta kalmak için mecburdur. bu tarz bir erkek için de başka kadınlarla rekabete girmeye her an hazırdır. bu içgüdüden dolayı da kendisinden güzeli çekemez, kendisinden çok imkana sahip kadını kıskanır.

    kısacası, kadınlar diğer kadınlarla hayatta kalabilmek için rekabet eder, hetero-anglosakson erkeklerin desteklemesi yüzünden değil. günümüzde kadına tek başına hayatta kalabileceği bir ortam sunulmuş olmasına rağmen bu dinamik hala alttan alta devam etmekte maalesef.

    ayrıca rekabet halindeki iki erkeğin birbirine düşman olduğunu ray charles bile görür. ancak entry sahibesi "erkekler rekabet halinde hissettikleri erkege aciktan pislik yapmazlar," diyebilmektedir. çünkü onur ve gurur kavramlarının karşılığı kadınların dünyasında neredeyse yoktur. bir erkeğin onur ve gurur sahibi olduğu için değil de yasaklanan bir şey olduğu için başkasının kadınına göz dikmeyeceğini bu yüzden yazabilmiştir.

    kadına soru sorarsanız işte, yukarıda ele aldığım entry gibi kurban edebiyatı yapan bir cevap alırsınız. kadınlar solipsisttir. kendilerini ne iyi hissettirecekse ona inanırlar, onu söylerler. mesela bu entry'imi görürse doymamis cocuga mektup, yazdıklarımın içeriğini tartmadan değerlendirmeden "le deuxieme sexe okumadan cahil cahil konuşuyorsun, seni gidi mağara adamı" benzeri bir cevapla muhtemelen mesaj kutumu patlatacak. umarım zahmet etmez. çünkü le deuxieme sexe'yi okudum.

    whatever floats your boat.
17430 entry daha
hesabın var mı? giriş yap