1945 entry daha
  • ben çi başlığına yazmıştım ama buradan devam ediyormuşuz demek. devamı çi olan dizi. deyip tanımını yaptıktan sonra affınıza sığınarak aynen döşüyorum:

    ilk sezonun en güzel bölümü olan ilk bölümünün hatırına yine çalışılmış bir bölümle başlayacağını düşündüğüm için oturdum izledim. yemin ederim bölüm bitmedi. nedir bu duygu durumunu bu kadar büyük oynatmak? 20 dakika can'la duru'nun vıcık vıcık, dalmalı çıkmalı, yiyişmeli halleri, 20 dakika deniz'in sürünmeleri, gebermeleri üstüne nilay'la bitmeyen lüzumsuz diyologları, 20 dakika özgenin depresyonu üstüne saçma sapan bitmeyen kabile dansı, 20 dakika sadık'ın ayılmaları bayılmaları, değişik pozisyonlarda halleri. kısacası toplasan 5 dakikada anlatacakları mevzuyla 1 bölüm çekmişler. sadık, deniz, özge, bilge kötü durumdalar, can'la duru kaynatıyorlar.. girişiniz bu, bu kadar yani.. bir bölüm daha izlerim böyle devam ederseniz izlemem haberiniz olsun.
    dipnot: nehircim kahkülünümü uzatıyorsun, saçını mı değiştiriyorsun.. napıyorsan yap resmen 10 yaş yaşlı görünüyorsun...
1834 entry daha
hesabın var mı? giriş yap