3151 entry daha
  • bitcoin'in bir tanımı var mı bilmiyorum fakat türkçesi özgür ödeme sistemi olabilir.

    ponzidir, piramittir, balondur bunlar şuanda beni ilgilendirmiyor. getirdiği anlayış ve sistem önemlidir. fakat bu kadar parçalanması ve alternatifinin çıkması işlerin boka sarmasına neden oluyor.

    ebay'dan ufak tefek koleksiyon ürünü satıyorum. paypal varken ödeme almak ve göndermek sıkıntı değildi. paypal kapandığından beri sadece 1 adama satış yaptım. o da allah denk getirdi hayvan gibi para harcayan bir tip. yaptığı toplam alışveriş milyon dolarları aşmıştır tahminimce. neyse.

    paypal kapanınca mecburen alternatif bakındım. skrill en eli yüzü düzgün görünen sistemdi. buna rağmen gerzekçe sistemleri var. skrill'in saçmalıklarını şurada yazdım (bkz: #61435082)

    ben paypal kullanamıyorum adam skrill kullanmakta sorun yaşıyor. millete cayır cayır ödeme yaparken skrill ile uğraşmaktan bıktığı için aylardır benim ödemeyi bekletiyor. az önce yazdım bitcoin kullanabiliyorsa ödemeyi bitcoin ile alacağım.

    eğer kullanabiliyorsa ne devletlerin saçma engellemeleriyle ne de şirketlerin gerzek uygulamalarıyla uğraşmadan ödemeyi almış olacağım. ayrıca mantıklı ve cüzi bir komisyon dışında bir kesinti olmayacak.
38746 entry daha
hesabın var mı? giriş yap