1 entry daha
  • yanlış zamanda yanlış yerde bulunmuş insan. fazlası değil, azı hiç değil. keşke sizi de cezalandıracak bir gücümüz olsa... olmadığı için boş boş yazıyoruz.

    evet ibadet... ben de eleştirdim içi boş paylaşımı ama bu üslubu kullanan adam ile aynı yerde değiliz, kesin değiliz. irin akıyor söyleminden be adam, bari sus da vatandaş yerine koyup dinleyen olsun...

    yazısındaki en doğru tespit bütün faziletini dinle temellendiren toplum oluşumuz. bunu ikame eden bir kemalizm dini ise safsata. ama doğru, laiklik bizim için ulaşılması zor bir ilke. gelişmişliğimiz yetmiyor... misalen toplumun nispeten önde geleni bu abimiz, düşünüp düşünüp kemalizm kisvesi altında atatürk'ü seven ve anan bütün insanları dinsiz ve gerizekalı yerine koymakta beis görmüyor. imam cemaat ilkesi dahilinde, bu adamın mürekkep yalamamış olanı da başka şeyler yalamak için laiklik ve muasır medeniyetler seviyesini reddediyor. bu adamlar da çoğunluk teşkil edince demokrasiyi sonuna kadar yaşıyoruz! yaşasın sandık, yaşasın demokrasi!
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap