32 entry daha
  • bitcoin faucet siteleri her gün düzenli ziyaret edildiğinde, güzel oranlarda coin vermektedir.
    bu işe para yatırmadan ucundan köşesinden başlamak isteyenler için bir rehber oluşturdum.

    web'de dolaşırken 2-3 dakika ayırıp linklere tıklarım derseniz, her coin'den yavaş yavaş toplayabilirsiniz.

    öncelikle https://coinpot.co/ sitesinde bir hesap oluşturuyoruz. (site bütün bitcoin cüzdanlara ödeme gönderiyor. benimkileri en fazla 5-6 saatte gönderdi.)
    daha sonra burada emailimizi bazı faucet sitelere yapıştırdığımızda (veya coinpot'a girdiğimiz emaili kullanarak kayıt olduğumuzda), her bir claim (istem) durumunda otomatik hesapta birikmeye başlıyor.
    en rahat ve doğrudan coinpot'a yatıran siteler şunlar:

    1. moonbitcoin: bu site 15 dakikada bir bedava satoshi veriyor. isterseniz 24 saat bekleyip bir anda hepsini çekebilirsiniz. günlük sadakat programı sayesinde her gün bonus oranınız artıyor. doğrudan coinpot'a gönderiyor.

    2. bonusbitcoin: 15 dakikada bir bedava satoshi veriyor. isterseniz 24 saat bekleyip bir anda hepsini çekebilirsiniz. günlük sadakat programı sayesinde her gün bonus oranınız artıyor. doğrudan coinpot'a gönderiyor.

    3. moonlitecoin: bu site yine aynı şekilde 15 dakikada bir bedava litecoin veriyor. isterseniz 24 saat bekleyip bir anda hepsini çekebilirsiniz. günlük sadakat programı sayesinde her gün bonus oranınız artıyor. doğrudan coinpot'a gönderiyor.

    4. moondogecoin: bu site yine aynı şekilde 15 dakikada bir bedava dogecoin veriyor. isterseniz 24 saat bekleyip bir anda hepsini çekebilirsiniz. günlük sadakat programı sayesinde her gün bonus oranınız artıyor. doğrudan coinpot'a gönderiyor.

    5. bitfun: bu da 15 dakikada bir veya 24 saatte bir toptan şeklinde satoshi veriyor. günlük sadakat programı sayesinde her gün bonus oranınız artıyor. doğrudan coinpot'a gönderiyor.

    6. moondashcoin bu site yeni açıldı. 5 dakikada bir bedava dashcoin veriyor. isterseniz 24 saat bekleyip bir anda hepsini çekebilirsiniz. günlük sadakat programı sayesinde her gün bonus oranınız artıyor. doğrudan coinpot'a gönderiyor.

    7. moonbitcoin.cash: 5 dakikada bir bedava bitcoin cash toplayabilirsiniz.

    bunlar haricinde, yıllardır en fazla bitcoin dağıtan site freebitco.in. saat başı 25 civarı satoshi veriyor. multiply kısmından uzak durun. arkadaşlarınıza kendi referans linkinizi verirseniz ekstra bonus veriyor.

    aynı ekibin bir de freedogeco.in versiyonu var. bu da her girişinizde neredeyse 0.2-0.3 dogecoin veriyor. geçenlerde tıkladığımda 119 dogecoin verdi sadece bir kerede. tabi büyük şanstı.

    2010 yılında bedava bitcoin veren ilk faucet: https://i.hizliresim.com/rjxb3p.jpg
    o zamanlar her bir ziyaretçiye 5 bitcoin veriyormuş. dolayısıyla burada kazandığınız altcoin'leri küçümsemeyin.
29 entry daha
hesabın var mı? giriş yap