175 entry daha
  • an itibariyle dlc' si dahil (bkz: bloodborne the old hunters) bitirdiğim oyundur. ilk başlarda çok zorladı ama karakteri geliştirdikten sonra çatır çatır ilerledim. oyunla ilgili bazı görüşlerim var;
    muazzam bir harita tasarımı var, sürekli birşeyleri keşfetmek istiyorsun. ilk bölümde "bu ne arkadaş ölünce herşey baştan başlıyo" düşüncesini harita tasarımı silip süpürüyo.
    boss savaşlarının zorluğu gayet yerindeydi. kimi bosslarda inanılmaz zorlansam da üstesinden gelebildim.
    silahlar bence yetersiz olmuş. oyunda en efektif kullanılan silah bana göre testere. +10 yaptıktan sonra oyun içerisinde başka silah aramanıza gerek yok.
    oyundaki kıyafetlerde aynı şekilde. nerdeyse oynanışa etkisi yok veya çok az. zaten souls oyunlarında önemli olan kıyafet değil, düşmandan kaçabilmek. yani ne giyerseniz giyin düşman size tek atabilecek kapasitede.
    oyundaki kasvet havası mükemmel. hatta o kadar mükemmel ki bazen bunalıp çat diye oyunu kapattığım çok oldu.
    sonuç olarak, oyun zor ama o zorluğa alıştıktan sonra içinizdeki keşfetme hissini bastıramıyorsunuz. ince detaylara falan takılan biriyseniz ve zor oyunlar hoşunuza gidiyorsa şiddetle tavsiye ederim. ama kesinlikle casual oyuncuya hitap eden bir oyun değil.

    not: oyunla ilgili bir de ipucu vereyim; eğer boss savaşlarında öleceğinizi düşünüyorsanız, boss kapısında oyundan çıkın (canlarınız ve gerekli eşyalarınızı yanınıza alın tabi) ve oyunun kayıt dosyasını usb belleğinize atın. ölünce usb bellekteki kaydı geri yükleyin ve kaldığınız yerden devam edin. bol şans avcılar !
312 entry daha
hesabın var mı? giriş yap