• ulan hepiniz oradaydınız be hepiniz!

    hiç kıvırmayın sayın akp'li yalancı ve iki yüzlü arkadaşlarım. şu an sözlükte bayağı popüler olan bir arkadaş var kanını falan dağıtmaya başlamış sağa sola, bıraksın bu işleri! hadi biz yeriz ama kendine karşı samimi olsun bi zahmet ve şu soruya cevap versin "acaba 8-10 yıl önce de gülen bir teröristtir diyebiliyor muydu?" bunların ağ babaları gülen'in ellerini yalarken bu sinekler ne durumdaydı acaba? işiniz gücünüz riya hadi sıradan tipleri anlıyorum zaten mevzu onlar değil ama ya bu "okumuş" tiplerin riyası ne olacak? bunlar mı islam aydınlanmasını yaşatacak ya da bunlar mı tebliğ edecek bunlarla mı gelecek asr-ı saadet? hadi kardeşim hadi!

    bakın yazıyorum: şu memlekette sadece 2 kişi fetöye 90'larda bile sempati beslemedi (sayıları belki fazladır ama en belirgin bu iki kişi geliyor gözümün önüne) birisi şu fesli maraş dondurmacısı (soldakileri yazmıyorum onlar işin tabiatı gereği karşıydılar) diğeri de yaşar nuri öztürk idi. kamer genç, erbakan, muhsin yazıcıoğlu, devlet bahçeli, doğu perinçek falan bunları da ayrıca yazmıyorum onlarınki anlaşılabilir.

    be yalancı be ahlaksız herif! sen şimdi kalkıp "özledik dön artık bitsin bu hasret" zihniyetinden bir gecede böyle mi oldun? ne istedilerse veren tarafta olmadın mı hiç? acaba hiç dedin mi "aga bu işte bi iş var" bu devletin kadroları neden böyle tahsis edildi? kimlere edildi? 20-25 yıl boyunca kaçak göçek evlerde ne numaralar döndü bunu içine sindirdin de şimdi mi avazın çıktığı kadar devletçi kesildin başımıza? hadi ben küçükken solculuk oynardım fetö benim için her zaman nefret figürüydü, ya siz güzel kardeşim? siz okumuş sağcı, muhafazakar, kısmen milliyetçi kardeşim? siz o zamanlar da avazınız çıktığı kadar bağırdınız mı? ya da bağırmayı da bir kenara bırakalım, eyvallah kolay değil o işler. peki o zaman içinizden dahi olsa "karşı çıktınız mı?", küçük sosyal çevrenizde "ben onaylamıyorum" diyebildiniz mi? bu kadarcık bile duruş sergileyebildiniz mi?

    milleti kerizlemeye uğraşmayın, kendinizi kerizleyin sonra gelin burada alyuvar, akyuvar dağıtın.

    memlekete bak anasını satayım, tiyatro tiyatro!

    not: fetö teriminin sonradan türetildiğini biliyorum kast ettiğim "yıllar önce de bunlara karşı durabilmiş kişiler" idi.

    not: necip hablemitoğlu ismi önemli ayrıca belirtmek isterim, aşağıda yazan arkadaş hatırlattı.

    tek bir akpli bile yok başlık altında hahahahahah şu başlığa yazamamanın ezikliği bile ayrı bi komedi.
3361 entry daha
hesabın var mı? giriş yap