18024 entry daha
  • youtube toplu video indirme yöntemi.

    youtube videolarını tek tek indirmek için youtube.com kısmının başına ''ss'' ekleyerek veya savefrom.com sitesinden chrome eklentisini indirerek gayet basit ve hızlı bir şekilde videoları indirebiliyoruz.

    peki, sizin ihtiyacınız olan videolar tek tek indirilmeyecek kadar fazlaysa ?

    diyelim ki, ted sohpetlerini çok sevdiniz ve türkçe olan tüm videoları indireceksiniz ama bu sizin için oldukça zaman alıcı bir işlem ve vaktiniz yok. işte tam da bu noktada imdadınıza yetişen oldukça kullanışlı ve pratik bir yöntem var.

    yöntem şu;

    öncelikle ihtiyacımız olan youtube playlist linkini kopyalıyoruz. dikkat etmeniz gereken husus linkte şu şekilde ''/www.youtube.com/playlist?list='' list kısmının olması.

    şurdaki linki kopyalıyoruz

    playlist

    kopyaladığımız bu linki, asıl görevli olan sitedeki ''playlist link'' kısmına yapıştırıyoruz.

    playlist indirme sitesi

    veya

    playlist indirme sitesi 2

    şimdi videolarınızı tek tek sadece bir tıkla indirebilirsiniz.

    afiyet olsun.

    edit:

    ek olarak idm(internet dowload manager) kullanan suserlar daha pratik olarak tümünü sadece tek tıkla indirme imkanına sahipler.

    şöyleki: siteye, url'yi playlist link kısmıyla birlikte yapıştırdığınızda sitede uzunca bir url'ler topluluğu göreceksiniz, o linkleri toplu bir şekilde kopyalayıp, idm'ye url olarak ekledikten sonra, idm sol üst köşedeki ''görevler'' kısmına gidip sekmeyi açınız, daha sonra ''panodan toplu indirme ekle'' sekmesine tıklayarak muazzam bir olayla karşı karşıya olduğunuzu anlayacaksınız.

    edit.

    gördüğüm daha kullanışlı bir siteyi buraya ekliyorum. kullanım mantığı aynı.

    keepvid
23771 entry daha
hesabın var mı? giriş yap