6 entry daha
  • avrupa'da seri toplu tecavüz olaylarıyla isimlerinden oldukça sık bahsettiren, somali, suriye, filistin gibi ülkelerden gelen mültecilere oranla 79 kat daha yüksek tecavüz istatistiğine sahipler ve tecavüz ettikleri insanların yarısı çocuk

    geçen sene viyana'da türk bir erasmus öğrencisi kızı tuvalete kadar takip edip kafasını bayıltmak için kafasını defalarca klozete vurup kızın direncini kıramayınca sırayla tecavüz eden 3 afgan mülteci olayını belki hatırlarsınız. bu gibi olaylar onlar için oldukça sıradan. batıyı harp alanı olarak görüyorlar ve kurallar umurlarında değil, kadınlar ise yalnızca ganimet.

    suriyeli mültecilere laf edilmesine bazen ben kızıyorum. adamların çoğu ekmeğini kazanmaya dürüst bir hayat sürmeye çalışıyor. ama bu orospu çocukları tek başlarına islamofobi sebebi. mültecilere yardım için gönüllü olarak çalışan bir insanım yeri geldiğinde, hiç bir millete, kültüre veya ırka düşmanlığım yok. ama güvenin bana bu afgan mültecilerin pek çoğu insan sınıfına bile konulmaz. hümanizm kasılmaz bunlara. yollayın trenlerle bok çukuru ülkelerinde takılsınlar.

    ek: http://www.nationalreview.com/…es-rape-jihad-europe hassas olan insanlar okumasın.
256 entry daha
hesabın var mı? giriş yap