4 entry daha
  • en son bir ay önce entry girmiştim, ondan önce de bir buçuk ay olmuş. çok fazla yazan biri değilimdir yani. lil peep dinlemek için youtube'a girdiğimde gördüm ölüm haberini. çok zamansız bir ölüm oldu falan yazmaya gerek yok çünkü her anını ölecek gibi yaşayan bir adamdı. bazıları için bok yoluna gitmek, bazıları için bir hayat tarzı...

    reddit'de gördüğüm bir posttan sonra hemen hemen bütün şarkılarını dinlemiştim. fazla müzik keşfedebilen bir insan olmadığım için müziğindeki farklılık çok hoşuma gitti. onun gibi müzik yapan daha bir sürü soundcloud rapper'ı olabilir, ama benim bu konudaki ilk keşfimdi. lil peep'in spotify'da olmayan şarkılarını kendim yüklemiştim telefonuma. bunu bir tek son zamanların (bence) en iyi rock grubu highly suspect için yapmıştım. o kadar severdim keratayı yani.

    emo / pop punk altyapılı gitar arpejlerinin altına elektronik davul ve bol reverb ve delaylı vokal yapması çok hoşuma gitmişti. sanırım müziğini anlatabileceğim en teknik cümle bu olur.

    şimdi ne yazmam lazım bilmiyorum. üzüldüm. gerçekten üzüldüm. eğer sağlam kalabilseydi piyasada çok iyi bir yer edinebilirdi.

    ayrıca bu rap piyasası artık eski gangsta olaylarından biraz daha uzaklaşıyor gibi geliyor bana. yeni nesil rapçiler mesela lil uzi vert, lil peep, lil xan, lil tracy hatta post malone bile bütün albümlerini karılar da bende para da bende yerine daha duygusal şarkılarla süslüyorlar. bu duygusallık benim öncelerde göremediğim büyük bir depresif hali içeriyor. bu da böyle bir tespitimdir.

    tanım, ölen rapper. xan has betrayed you peep.
76 entry daha
hesabın var mı? giriş yap