6 entry daha
  • son yılların en büyük moda rezaletlerine şimdiden imza atmış şov. şangay'da gerçekleşecek malumunuz ve katy perry podyumda sahne alacaktı. ama kendisi siyasi bakımdan her sikim hıyar diyene tuzlukla koşan bir enayi olduğu için sahnede tayvan bayrağını salladığı için çin hükümeti buna yallah çekmiş. katy'nin vizesinin çıkmayacağı kesinleştikten sonra çok geçmeden yeri harry styles'la dolduruldu. gigi hadid başta olmak üzere julia belyakova, kate grigorieva ve irina sharipova'nın da vizeleri çıkmadığı için onlar da podyumda boy gösteremeyecekler. gigi'nin siktir edilme sebebi ise apayrı bir komedi. filistin kökenli olmasının ısrarla üzerinde duran gigi birkaç ay önce buddha şeklinde bir kurabiyeyle makara yapmıştı ama sorsan ırkçılığa karşıdır podyumda ırk çeşitliliğini savunur. bunlara ek olarak kendall jenner'ın podyumda yürümeyeceği daha öncesinde kesinleşmişti zaten. ağır toplardan biri olan behati prinsloo ise hamileliği sebebiyle şovda yer alamayacak.

    şimdi vs yetkililerinin durumu kurtarmak için taylor swift'le konuştukları söyleniyor ama taylor ile harry eski sevgililer ayrıca taylor'ın arası diğer modellerle eskisi kadar iyi değil. adriana'nın 18. vs şovu olacak ve bu sene jübilesini yapacağı konuşuluyor. katy'nin albümü de bildiğin floplamıştı performansı albümü çok az olsa da toparlardı bir anlık şov uğruna koca bir albüm dönemi gitti. tarafsız açıdan böyle düşünsem de gigi ile katy'nin olmamasına çok sevindim. gigi bildiğin külhanbeyi gibi yürüyor. katy'nin de rezil canlı performansı hiç çekilmezdi. neyse ki karlie kloss tekrardan aramızda.

    özetle, moda ve eğlence dünyası sayesinde state capitalism adı altında başarı olarak pazarlanan otoriter rejimlerin nasıl da tü kaka olduğunu gördük. en büyük pazarımıza kıyak geçelim derken gelenekselleşen şovlarında kabul edilemeyecek değişiklikler yaptılar. ceo olsaydım hq'da birkaç tane kelle alıyordum kesin.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap