5 entry daha
  • 2002'de get heavy'yi, 2004'te de the monsterican dream'i çıkarmış grup. ilk 2 albümün single ve diğer olası hitlerini toplayan bir albüm the monster show adıyla piyasaya sürülmüş. işbu albümden anlayabildiğim kadarıyla tarzları alice cooper - trash ya da hey stoopid dönemine alabildiğine benzer; catchy nakaratlı, uzun süre hatırlanacak sololara sahip olmayan, kaliteli prodüksiyonlu bir hard rock albümü. alice cooper'ın bu hair metal dönemiyle lordi'nin ana farklılıkları lemmy'yi andıran kirli bir vokali ve parçaların sözleri. lemmy mevzunu örnek parça dinletmeden göstermeme imkan yok ama "the devil is a loser and he's my bitch/for better or for worse and you don't care which" şeklindeki bir kuple sizi sözlerin fantastikliğine ikna edecektir diye tahmin ediyorum. denemeniz için bir kaç parça önermek gerekirse blood red sandman ve would you love a monsterman uygun düşer.
    özetlemek gerekirse solo yoğunluğu konusunda ısrarcı olmayan her hard rock sever lordi'nin vokallerinden rahatsız olmadığı sürece albümü sevebilir. (bence alice cooper - trash dönemi sever bir insan %80 ihtimal lordi'yi sever.)
    konserlere kilolarca kostüm ve makyajla çıktıklarını düşünürsek sahne performanlarının gözlerimizi yaşartacağını sanmıyorum. gerçi 1000'de 2 ihtimalle türkiyeye geleceklerini düşünürsek bu neyi değiştirir onu da bilemiyorum.(1000'de bir diyecektim ama aklıma to/die/for'un geleceği geldi)

    edit:
    geçen günlerde çıkan the arockalypse'le ne ilk ne ikinci albümden daha iyi bir iş çıkaramadılar. çok boşluk olmasın gazıyla vasat albüm çıkarmaya devam ederlerse sanmıyorum ki eurovision'un sağlayacağı itki alsın yürüsün lordi rok dünyasının en sevilen en sayılan grubu olsun.
135 entry daha
hesabın var mı? giriş yap