92283 entry daha
  • ev arkadaşım aşk acısı çekiyor. geçen cumartesi kız arkadaşından ayrıldı, kız arkadaşının doğum gününde, daha doğrusu işte, terketti kız. sarsıldı haliyle, bir kaç haftadır hediye falan bakmıştı kıza, ben seçmiştim, moruk kesin bunu al dedim, bi kızılderili heykeli, replika. uğursuz geldi amk. hediye şu an çamaşır makinesinin üstünde, 60 derecede çamaşır yıkayan makineyle beraber sallanıyor, volta atıyor evin içinde.

    kafası dağılsın diye çeşitli şeyler yaptırıyorum, ediyorum, deniyorum. olmuyor olamıyor amınakoyim [kel > merhem] ona her şey onu hatırlatıyor. [vokalde rte.]

    bugün çok ufak bir şey oldu. bizi ziyaret eden bir arkadaş vardı bir kaç ay önce güney amerika'dan. görüntülü arama yaptı kız, konuştuk ettik falan, bi fotoğraf çıkardı. benim ev arkadaşımın bi fotoğrafını çekmiş burda çocuk sarhoşken, hatırlamıyor çünkü kendisi. onu print ettirmiş. çocuğa bunu sana göndericem dedi. lütfen bunu kabul et dedi. çocuk önce şaşırdı, sonra duygulandı.

    anında sildi kız arkadaşını. beni bir kez görmüş 10000 km ötedeki kızın yaptığı jeste bak, bi de eski sevgilimin bana söylediklerine dedi. şu an her şey çok net diyerek bana o kıza karşılığında göndermek üzere hediye seçtirmeye çalışıyor. beni karıştırma amk biliyosun dedim.

    halen kızın yaptığı ufak jesti hatırlatıp gülüyor, kahkaha atıyor evin içinde. çok mutlu oldu.

    ben de elimde çay bardağıyla oturup bu manzarayı izledim.
181777 entry daha
hesabın var mı? giriş yap