3 entry daha
  • milli davamiz filan değildir.

    hayır kardeşim türkiye'ye kumpas filan yok. sizin rezilliklerinizi, sultan ve eski bakanlarınızın rezillikleri ortaya çıkacak. kurtuluş savaşı diyerek gerçekten savaşan ve şehit olan askerlerimizin ruhunu kirletmeyin.

    bir gün ortaya çıkacağını düşünmüyor muydunuz elbet gerçeklerin?

    sorumlusu akp'dir. türkiye değildir.

    bir de hayretler içerisinde izliyorum; bazı vatansever chp'liler(!) ulusal kanal, halk tv ve tele 1'e çıkan tüm yorumcular da bu 3-5 arsız rüşvetçinin yediği haltları unutuyor, lafı abd'ye getirip, anlamsızca ne kadar anti-amerikancı olduğunu ispatlamaya çalışıyor;

    rüşvet alırken size mi sordular?
    tasası size mi düştü?
    ülkeyi bu duruma düşürdükleri için yapışın yakalarına, hesap sorun hesap!

    devam edeyim:

    türkiye'ye kumpas diye çıkıyor ülkenin başbakan yardımcısı. sen bu adama sahip çıkarak zaten baştan kaybediyorsun. türkiye'yi değil erdoğan ve diğer eski bakanlar düşünsün. türkiye'nin davası değil akp'nin yediği nanelerin ifşa olacağı davadır. olan halka olacak pek tabi. yazık.

    koskoca ülkeyi kendi yaptıkları hatalardan dolayı muhatap etmeye çalışıp 'bu türkiye'nin davasıdır' diye algı yapıyorlar. benim davam değil ya da bir türkiye vatandaşının davası değil bu. rıza sarraf ve akape'nin davası bu. çıksın ortaya yediğiniz pislikler de cümle alem görsün ne bok yediğinizi.

    bakara makara diyen malum zat neden kktc vatandaşlığı alıyor bir anda zannediyorsunuz?

    son olarak:

    sizler rüşvet yediniz, kara para akladınız ve şimdi yediğiniz naneler ortaya çıkıyor ve çıkacak! abd'yi kimsenin desteklediği yok ayrıca. atatürk'ü katmayın kirli davanıza.

    gidin abd'ye savunun adamınızı. korkuyor musunuz yoksa? :)

    bu davayı savunan aydınlıkçı perinçek tayfası kendinize gelin. atatürkçüler kendinize gelin, abd'nin yanında olmuyorsunuz karşı çıkınca! hesap sorulacaksa akape'den sorun! ayrıca bu davayı savunan bazı chp'liler de kendinize gelin.. en çok anti amerikancı benim yarışına girmeyin ulusal kanal'da, cnn türk, habertürk tv, halk tv ve tele 1 kanallarında. aman diyeyim.

    pislik bulaştı mı bırakmaz sonra sizi..

    edit: isimler değiştirildi, kod adlar eklendi. anladınız siz.
45 entry daha
hesabın var mı? giriş yap