180 entry daha
  • sadece dogasiyla falan degil genel olarak dunya disinda bir yermis gibi bir havasi var bu sehrin. ne istanbul gibi insani bogan bir kalabaligi ne de kucuk az nufuslu bir sehir gibi insani bayan sikan bir hali var. istediginiz zaman stresten uzak kafa dinleyebileceginiz istediginiz zaman da gidip eglenebileceginiz kendinizi sehir merkezinde kalabaligin icine atip kafaniza ne eserse yapabileceginiz bir sehir.

    insanlarina gelecek olursak, multicultural bir sehir olarak her ulkeden insan barindiriyor. ben orada kaldigim sure boyunca en az 20 farkli milletten insanla tanisma firsati bulmusumdur diye tahmin ediyorum. benim bu konuda en cok dikkatimi cekense kisi arabistan’dan da gelmis olsa meksika’dan da gelmis olsa japonya’dan da gelmis olsa vancouver’daki duzene bir sekilde ayak uydurmak zorunda kaliyor. eger uyduramazsa o mukemmel duzen icerisinde yok olup gideceginin farkina variyor cunku.

    dogasi hakkindaysa fazla konusmaya gerek yok saniyorum. google’da vancouver diye arama yaptiginizda gorseller size bir cok seyi aciklayacaktir. geri kalan guzelliklerse o gorsellerdeki daglarin arkasinda.

    tanim: mutlaka gidip gorulmesi gereken dunyanin en guzel sehri.
132 entry daha
hesabın var mı? giriş yap