1450 entry daha
  • porto maçı bittiğinde şenol güneş ilk ona gitti tebrik ve kutlamaya. üzgün olduğunu fark etmiş olduğunu düşündüm, daha çok teselli ediyor gibi bir hava doğdu. ve sonra sahaya giren teknik ekipten kenardaki oyunculardan çoğu ona doğru seyirtti, tebrik ve teselli bir arada. o ise sarılanlara, çak yapanlara gönülsüzce karşılık vererek tünele doğru yürüyordu. bütün takım bir araya geliyordu üçlü için, o soyunma odasına gidiyordu. gerçekten çok üzüldüm.

    üzüldüm çünkü akhisar maçında bana sorarsanız klasına yakışır bir oyun çıkarmıştı. penaltıda topu elinden alan korejma'ya sinirlenmek yerine motive olup atış anında ok gibi fırladı, tahmin ettiği gibi top kaleciden döndü ama fazla hızlı fırlamıştı :) hatta belki fırlamasa korejma rahat bir vuruşla tamamlayacaktı topu.

    aynı maçta ceza yayında ve ceza alanı içinde iki kere topla buluşturabildiler ikisinde de bu zor topları asist yaptı. biri penaltı oldu birini lens kaçırdı. bunun dışında oyundan çıkmasını gerektirecek yorgunluk performans düşüklüğü falan yokken kenarı alındı.

    ben açıkçası porto maçında talişka'yı değil onu 11'de beklerdim. gamsız değnek, gol (bir de maçın başında attığı iki hücum pası) dışında takımı 10 kişi oynattı, alanında bir tek kişiden top alamadı, rakip eksiltemedi, pres yapmadı. yalandan dolandı durdu. cl'deki golcülüğünü önemseyebilirsiniz, bazı arkadaşlar e ama golünü attı diyor. negredo o golü atamaz mıydı?

    kenardan bizim gördüklerimizi o da gördü, şenol güneş de. hocanın teselli çabasını buna yoruyorum. aman bu adamı büyük alçakgönüllülükle çabalarken kaybetmeyelim. klas bir oyuncu. takımın randımanlı oynayabilmesi için (takım ceza rakip ceza yayının ilerisinde yok. o hizada korejmaya top atıp orta beklemekten başka. talişka'nın da, oğuzhan'ın da, tolgay'ın da oynamayı başaramadığı 10 numara pozisyonunda bal gibi oynar bu adam. en azından o bölgeye atılan hava topları heba olmaz, pres yapıp en az üç beş topa basar, e adam golcü ve pasör oraları biraz canlandırır. artık firikikleri de korejma gönül rahatlığı ile atar zaten değnek'e çok bırakası yok.

    özel bir oyuncu olduğunu düşündüğüm lens'e de kredi açılması gerektiğini düşünüyorum ama bu adam lens gamsızlığını taşımayan artık bir şekilde oynamak için varını yoğunu ortaya koyan biri. böyle oynayan bir talişka için harcanmasın.
2005 entry daha
hesabın var mı? giriş yap