3 entry daha
  • ilk defa ankara'daki etkinliklerine katıldım. normalde bir mekana gittiğinizde insanlar arasında aşılması zor bir duvar vardır. insanlar kolay kolay birbiriyle iletişime geçmez. işte pub story'nin en büyük olayı bu duvarı yoketmesi. etkinliğe katılan herkes oraya birileriyle tanışmak, iletişime geçmek, eğlenmek için gidiyor. doğal olarak hiç tanımadığınız insanlarla çok rahat iletişime geçiyorsunuz ve bu sırada bolca da eğleniyorsunuz.

    etkinlik çok sevdiğim bir mekan olan siyah beyaz'daydı ancak kalabalık bunalttı. tek problem buydu sanırım. mekan biraz küçük geldi. geç saatlere doğru ancak rahatladı. ilk defa gidiyorsanız oyunu anlayabilmek için kalabalığı göze alıp erken gitmenizi öneririm. ancak ben sonrakilere daha geç saatte katılacağım.

    -- oyun ---

    oyunun yapıldığı mekana gidince ilk olarak size bir grup kağıdı ve puan kartları veriyorlar. grup kağıdının üzerinde sizin takımınıza ait üç adet link var. gece boyunca bu linkleri kullanıyorsunuz.

    oyun başladığında ilk link aktif oluyor. oyunu oynamak istediğiniz kişiye gidiyorsunuz ve aynı takımda olup olmadığınızı kontrol ediyorsunuz. çünkü amaç diğer takımlardan puan toplamak. gece sonunda en yüksek puanlı takım bir sonraki etkinliğe bedava katılma ödülü kazanıyor. karşı takımda olan kişiyle öncelikle taş kağıt makas oynuyorsunuz ve kazanan görevi alan mı yoksa görev veren mi olmak istediğini seçiyor. görevi verecek taraf uygulamayı kullanarak karşısındakine bir görev veriyor. görevi başarıyla tamamlarsanız puan kazanıyorsunuz. yoksa kaybediyorsunuz. vakit ilerledikçe görevler zorlaşıyor.

    -- görevler --

    gece boyunca 'ben bunu hayatta yapmam/yapamam' dediğiniz şeyleri yaparken buluyorsunuz kendinizi. ilk baştaki görevler 'en romantik anını anlat' gibi basit şeylerken sonraki seviyelerde 'iki kişinin içkisini fondiple', '90 saniye plank yap', 'görev verenin seçeceği bir kişiye en tahrik olduğu olayı anlattır' gibi daha zor şeylere evriliyor.

    sonuç olarak gece boyunca yeni insanlarla tanışıyor ve bolca eğleniyorsunuz. yakınlarınızda bir etkinlik yakalarsanız kesinlikle kaçırmayın.
64 entry daha
hesabın var mı? giriş yap