3 entry daha
  • cok fazla gelen mesajlara gore ilave edit lutfen entry'mi iyi okuyun durum biraz herkesinki kendine halinde cunku ama elimden geldigince yardimci olmaya calisiyorum. en sona da bi quiz ekledim bakmanizda fayda var:

    ben ellerim ve ayaklarim terle kaydigi icin, kaydirmaz ozellikli yoga design lab mikrofiberlerden aldim cok da mutluyum. onemli olan boyle ekstra bir durum varsa ona uygun mat almak. yoksa cok kalin olmasin, biraz agir materyalden olsun ki yerde kaymasin boyu da cok kisa olmasin ki asanalarda mattan tasma, yeterli gelir bence.

    liforme, lululemon, yoga design lab, roru concept, seeka, decathlonda satilanlar, delta ve spor markalarin urunleri (nike, voit vb) derken isin icinden cikmasi yeni baslayanlar icin oldukca zor. resmen kocaman bir pazar olusturulmus cunku. size dusen duduklenmeden maksimum fayda ile minimum harcamayi yapip mutluluk saglamak ama karar vermek imkansiz gibi bi'sey...

    yine de onerim baslangicta liforme ya da lululemon kadar pro seviyedeki matlari para bastirip almaniza gerek yok. yoga design lab terledikce kaydirmazligi artan yapisi ile en uygun olani gibi gorunuyor ancak seeka da fiyat ve gorsel olarak cok guzel duruyor (gittigim salonda seeka kullanan biriyle konustum cok memnun olmadigini soyledi hafif geliyormus cunku, yapisi da dustan cikarken kaymasin diye koyulan parca sungerimsi seyler olurdu ya ayni onlar gibi) decathlon'dakiler de isin icine girince hele bir de internetten alinan delta marka olanlar (kaydirmazligi sifir, eliniz terledikce durusta kalmaniz zorlasiyor tecrubeyle sabit) eklenince nasil desem... isiniz cok zor!
    seeka mi yoksa yoga design lab mi ya da biraz sabredip almisken lululemon mi yoksa taksitlerin kopegi olup liforme mu?
    hani yoga sakinlik isiydi, kafalar cok karisti albayim!

    manduka'nin sitesinde uygun mat bulma quiz'i bile var. cozup cikan sonuctaki matin ozelliklerine sahip ortalama ayarda baska bir marka bulabilirsiniz mesela; quiz.
69 entry daha
hesabın var mı? giriş yap