• tracy letts tarafından tiyatro oyunu olarak yazılan superior donuts 2008'de açılışını yaptıktan sonra 2009'da broadway'de sahnelenmiş.

    biz dün, bu senaryoya dayanarak çekilen dizisini izlemeye başladık. izlediğim dizilerin bölümlerini takip etmek için kullandığım next episode'un önerdiği komedi dizilerinden biriydi aslında, hiçbir fikrimiz olmamasına rağmen hadi bir deneyelim diye açtık. daha önce hiç duymamıştım.

    "gentrification" denen eski mahalleleri güncelleştirme / güzelleştirme adı altında ruhlarını yok etme operasyonunun uygulandığı bir mahallede geçiyor superior donuts. senelerini verdiği donut işini devam ettirmek isteyen iyi niyetli ama aksi bir dükkan sahibi, ilk bölümde kendisini işe aldıran genç ve enerjik yardımcısı, dükkanın müdavimleri ve o dükkanı alarak pazarlamak isteyen bir girişimci etrafında dönüyor şimdilik. ilk üç bölümü izledik dün. ilk bölüm ikincisine bir şans verdirdi, ikincisi pek iyi olmayınca bir bölüm de bizden olsun dedik.

    arada komik yanları var. tiyatro oyunu olarak yazıldığını öğrenince onun etkileri de fark ediliyor. 20 dakikalık çıtır çerez bir dizi olsun arada da azıcık gülelim diyorsanız izlenebilir ancak pek de bir şey vaat etmiyor.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap