3 entry daha
  • ekşişeyler'de paylaşılan yazımı konu edinmiş, red pill kafalı site:

    http://erkekadam.org/…n-erkeklere-seks-tavsiyeleri/

    bunu buraya taşıma sebebim, ilgili yazının altındaki bir yorum oldu esasen. insanların fikir özgürlüğüne kıymet verdiğimden, burada yazar olmadığı için sesini duyuramayan erd mahlaslı beye söz vermek istedim:

    "erkeğe dair ne varsa kötü ve yok edilmesi gerekli olduğunu düşünen kadınlar her yerde. onları kendi annelerimizde, kız kardeşlerimiz ve akrabalarımız arasında dahi görebiliyoruz artık. bu kadınların yetiştirdiği çocuklar yoğun bir fiziksel ve psikolojik şiddet altında iğdiş edilerek büyüyorlar.
    bu ineklerin yemini kim veriyor gerçekten merak ediyorum. ekşi sözlük hesabım olsaydı ağız dolusu bir “hassiktir oradan” yazmak isterdim kevaşeye."

    not: kevaşe dediği benim :)

    red pill oluşumu ilgilinizi çekiyorsa, site de hoşunuza gidecektir muhtemelen. ben bu konudaki pek çok şeyi gereksiz derecede keskin bulmakla beraber, sırtımı dönüp yok saymayı da ahmakça buluyorum. zira çok ciddi bir kesim bu fikrin/oluşumun destekçisi. bu da orada, okunması, öğrenilmesi, anlaşılması gereken bir şeyler olduğuna işaret ediyor.

    kızmıyor muyum kimi zaman? kızıyorum tabii ki. ama merak da ediyorum.

    en çok kızdığım da yukarda bahsettiğim ve linkini ilettiğim yazıda gördüğüm şey: kestirip atmak.

    fikirlerimi beyan ettiğim için ve erkeklere içlerindeki kadını keşfetmelerini söylediğim için beni kevaşe olarak betimleyen bir adam var mesela. böyle alfa mı olunuyor?

    yazar, "gözümde bir anda yaşlanmaya başlayan poposu yoga pant içinde canlanan kızımız tabii ki tantra, masaj, edging falan gibi ne idiğü belirsiz teknik birşeyler yumurtlamış " diye tanımlamış yazımı. oysa nükleer fizikten bahsetmiyorum, bir tıkla bulunabilecek şeyler hepsi.

    olay, nitelikli bir analiz ve karşı argüman üretmek değil bok atmak haline geliyor böyle olunca. bu da sanırım red pill için en büyük eleştirim. hakaret, aşağılama, saldırı...

    ben bir alfa sevici olarak erkeği niye betalaştırayım? insan bindiği dalı törpüler mi?

    içindeki kadını tanımak, sahiplenmek; hemen "mıymıntılaşmak" oluyor nedense. çok tuhaf bir bakış açısı.

    oradan feminizme filan bağlamışlar. amariga'nın oyunu der gibi feminizmin hileleri filan demişler.

    hee kendi içimde örgütlendim, feministar adlı partime üye topluyorum. arkadaşlar deli misiniz divane misiniz? iyi seks yapmak en güzel bi şey değil mi? tantra öğrensen fena mı? saatlerce boşalmadan orgazmlara koşsan bok mu? kaka mı?

    yaranılmıyor size cidden.

    iç hapı iç iç. te allaam.

    şunlara azcık muhakeme ihsan eyle be rabbilerin bi tanesi! aminşallah.
49 entry daha
hesabın var mı? giriş yap