3 entry daha
  • jay-z'nin fena lobi çevirdiğine artık emin olduğum ödül törenidir. kayda değer bir albüm yapmaz ama bir sürü adaylık çıkarır, şirketine bağlı sanatçılar tüm ödülleri siler süpürür...

    neyse adaylara gelince;

    record of year

    bu bölümde 3 rapper var. biri her ne kadar rap söylemese de en nihayetinde rapper. karar vermek zor oldu o yüzden bir şey diyemeceğim. 3'üde sevdiğim şarkı çünkü.
    kategoride hiç bir şarkı despacito kadar etki yapamadı. etki yapmayı bırak yanına bile yaklaşamadı. uzun bir süre de hiç bir şarkı yaklaşamayacak galiba... alır diye tahmin ediyorum.

    album of the year

    melodrama nasıl aday olmuş anlamadım. bir kaç şarkı dışında bir şey yoktu. albüm bittiğinde dönüp tekrar dinlediğim vs. kaldı ki pure heroine kadar bile ses getirmedi. neyse bu alanda favorim de kazanacak olanda kendrick lamar. çok konuşmaya gerek yok.

    song of the year

    1-800-273-8255 başka kelime yok. keşke klibini daha iyi işleseydi.

    best new artist

    aralarında topluma ilham olabilecek bir tek alessia cara var. umarım o kazanır.

    best rap performance
    hip-hop grammyler veya pitchfork gibi platformların değerlendirebileceği bir olay değil. dinamikleri çok farklı. değerlendirmeye kalkınca böyle oluyor işte
    cardi b ne amk. çıldırmamak elde değil ya. bakın bu öyle rezalet bir durum ki big sean'ın adaylığı hakkında tek kelime edilmez.

    diğerleri hakkında tek tek değerlendirme yapmaya da gerek yok aslında. kendrick gecenin yıldızı olur.
    umarım rapsody, best rap album kategorisinde sürpriz yapar. keşke rakibi böylesine sağlam olmasaydı.
58 entry daha
hesabın var mı? giriş yap