• ulusalcılıkla uzaktan yakından alakası olmayan, amerika düşkünü, son zamanlarında fetö karşısında akp saflarında sağlam yer tutan oray eğin'in her zamanki snobluğuyla chp'yi yerden yere vurmaya çalıştığı ama kendi kendine gaza geldiği bir yazı...

    demek isterdim ama değil, zira verilen link o yazı değil, yazıya mal bulmuş orospu çocuğu gibi atlayan ensonhaber'in yazıyı yorumlaması..

    "zarrab'ın dahil olduğu davada, jüri seçiminde çıkar çatışması olmaması adına sorulacak isimlerin olduğu listeler sanki tanık ya da sanıkların olduğu şok belgelermiş gibi sunuluyor. ne yazık ki en aklı başında, en okumuş-yazmış insanlar bile bu tuzağa düşüyor." demiş mesela oray eğin..

    oray eğin, 3000 km uzaktan götünden anlıyor her boku. kimsenin bu listeyi tanık ya da sanık olarak gördüğü yok. ama bu listedekilerin bir şekilde mahkeme süreci boyunca adı geçecek ve jürinin kararında etki sahibi olabilecek isimler oldukları kesin. bu yüzden burdaki isimler önemli. bu isimlerden bazıları devletin üst kademe isimleri olunca da, ne kadar boka battığımızı anlamak için vogue'un queens'teki post modern partisine davetli olmaya gerek yok. (yazar olsam ve oray eğin burayı okusa, vogue'un queens'te ne konsept olursa olsun parti vermeyeceğini, benim ne kadar cahil olduğumu falan anlatan bir cevap da döşenirdi eminim)

    oray eğin, kendi dünyasında herşeyi güllük gülistanlık sanıyor olabilir. devlet yönetiminin uluslararası bir suç ağının göbeğinde devletin imkanlarıyla kendi şahsi çıkarları için kullanmasını ve bu şekilde devletin yönetilmesi, new york'ta kendisine vız gelip tırıs gidebilir.

    ensonhaber gibi yalancı paçavra sitelerden destek almak hoşuna gidiyor olabilir.

    aktroll'leri, bir kaşık suda boğmak istedikleri bir eşcinsele medet umduracak kadar düşürecek kadar boka batan bu hırsızlık deryasında bakalım bizleri daha ne gibi sürprizler bekliyor.

    göreceğiz.
hesabın var mı? giriş yap