10 entry daha
  • dikkat spoiler !!!

    ---büyük spoiler geliyor---
    *
    buralar hep dutluk... buralar hep dutluk... buralar hep dutluk... buralar hep dutluk... buralar hep dutluk... buralar hep dutluk... buralar hep dutluk... buralar hep dutluk... buralar hep dutluk... buralar hep dutluk... buralar hep dutluk... buralar hep dutluk... buralar hep dutluk... buralar hep dutluk... buralar hep dutluk... buralar hep dutluk... buralar hep dutluk... buralar hep dutluk... buralar hep dutluk... buralar hep dutluk... buralar hep dutluk...
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    cünkü night king aslinda 3 eyed raven yani brann

    gelecekteki brann, 3 eyed raven'ligi öyle bir noktaya getirecek ki, sadece canlilari degil ölüleri de yönetebilmeye baslayacak -ultima worg- ve john snow onun planinda önemli bir karakter. o da tüm kralligi güclü bir yönetimde tek cati altina toplamak -ki bu da daenerys ve john- (her zamanki dis tehdite karsi birlesen insanogullari taktigini kullaniyor -evet george r.r. martin burada bu kadar basite kacacak baska yolu yok)

    bunun nasil olabildigini de zaman kaymalari/zaman yolculuklari gibi seylerle (tipki 3 eyed raven'in brann'a görevi teslim ettiginde yaptiklari gibi) aciklayacaklardir. ileride bir bölümde brann'in night king olusunu seyredecegiz.

    ---spoiler bitti.---

    not: yatirim tavsiyesi degildir.

    edit : yapilmisi varmis teorimin be brann stark is the night king
    edit2: uyari üzerine göze hemen carpmamasi icin spoiler metni asagi cekilmistir.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap