2 entry daha
  • --- spoiler ---

    çok iddialı bir konu seçmesine rağmen sıçıp batıran bir seri izledik. kardeşim nazi almanyası dediğin zaman durup bir nefes alman lazım. bu konuyu nasıl işleyeceğinle, hangi prodüksiyonla, hangi bütçeyle vs. envai çeşit soru sorman lazım kendine.

    führer diyorsun ama gidip stephen amell gibi oyunculuk özürlü bir adama bu rolü yakıştırıyorsun. sağ kolunu da quentin yapmışlar.* daha ilk bölümde olicity'i filizlendireceğiz diye felicity'nin aptalca bir hareketle ilişkiyi millete etiket etmesini izledik. stein ve jefferson'un aşkı zaten beni benden aldı 4 bölüm boyunca. barry'nin ve özellikle cisco'nun bu kadar geri planda kalmasına da anlam veremedim.

    ayrıca nazi askeri zamanla yolculuk yapıyor, elinde 1930-1945 arası kullanan dipçikli efsane silahlardan var ama tablet kullanıyor.* her şeye bir yere kadar anlam verebiliyorum ama crossover bölümünde dramaya anlam veremiyorum. ulan zaten her dizide 23 bölüm bizi boğuyorsunuz aynı mevzulardan ne vardı yani şöyle gümbür gümbür 4 bölüm izleseydik? ama yok illa cw olduğunuzu belli etmeniz lazım.

    arkadaşlar bana supergirl başlığına entry girdiren hayat size neler yaptırmaz bir düşünün.*

    --- spoiler ---
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap