3 entry daha
  • çok iyi bir fikri muhteşem bir şekilde berbat etmişler. sadece ilk bölümü iyiydi. öncelikle bütün saçmalıklar bir yana nazi almanyası fatherland dediği koca bir gezegene sahip ama gezegen istila etmeye 40 kişiyle çıkıyor. bi dünya nazin var ama 4 bölümde harcıyorsun adamları. üstelik kaç sezondur damien darhk super villain şu dizilerde. ayıp yahu.

    dc müthiş hikayelere sahip bir evren, azıcık ilham alın çizgi romanlardan. iyi senaristler bulun. 4 bölümün yarısından fazlası boktan dramayla geçti. crossover diyerek büyük isimli bir şeye girişiyorsun akıt parayı, iyi bir senaryo yazdır, beceremeyen oyuncunun sahnesini tekrar tekrar çek, film endüstrisinde bu işten anlayan adamlara bi göster eleştirilerini al. diziler en azından birer bölüm tavan yapsın, dc hayranlarının gönlünü fethet. justice league'de süperman'in batman'i boğazından tutup kaldırdığı sahne gibi etkileyici bi sahne yap. ama yok "love is everything" demeyen karakteri öldürüyorlar cw'da. badass karakterleri aşk böceğine çevirmekten zevk alıyor adamlar.

    çizgi romanlardaki karakterlerin hatrına hepsini birarada görecek olmaktan dolayı heyecanlıydım ama sanırım artık bu dizileri bırakcam. justice league animasyonu falan çıksın, onu izlerim.

    ekleme: 2010 yılı yapımı justice league: crisis on two earths adlı çizgi filme denk geldim. az önce izlemeyi bitirdim. tavsiye ederim.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap