• benim için öncelikle şudur:

    akp hükümeti'nin bir devlet temsili ve gücü yoktur. akp hükümeti'nin bakanları iran tarafından satın alınılabilir. iran ekonomisini düzeltmek için türkiye hükümeti bakanlarına, ilişkili bankalara, iş dünyasına gerekli tutarı verir, istediği işi yaptırır. bizimkiler de hiç düşünmez legal/illegal.

    bütün bu süreç iran'ı kurtarıyor. iran ambargo yemesine rağmen batmıyor. reza bize çalışmıyor, reza iran'a çalışıyor. reza'nın akp için değeri 1 ise iran için değeri 100. bu işten iran'ın çıkarını düşündüğünüzde arada yenilen paralar çok normal. amerikalıların asıl derdi biz değiliz, iran.

    iran'ın rüşvetini yemiş hükümetimiz. iran'ın kirli işini yapmamız için. bir ülkenin kaynakları, enerjisi, parası başka bir ülkeye ( arada para yemek için ) illegal ve ülkenin geleceğine zarar verecek şekilde peşkeş çekilmiş. satılmış. bu bakanların ve ( eğer var ise ) o bakanların da rüşvet ödediği adamların işlediği suç vatan hainliği olarak da yorumlanabilir.

    tekil olarak bakıldığında reza zafer çağlayan'ı satın almış. büyük resme bakarsak iran bizim hükümeti satın almış. iranın adamı olmuşuz.
    bak anlıyor musun, iktidar, ülkeyi rüşvet yiyerek iran'a kullandırtmış. bunun ne kadar aşağılık bir seviye olduğunun farkında mısınız?

    ne için? birileri karun gibi zengin olsun diye. bir türk vatandaşı olarak uzun zamandır bu kadar utanmamıştım.

    teşekkürler yüzde elli. selam ve dua ile.

    edit: buraya da bir göz atın. (bkz: 17-25 aralık operasyonlarının asıl amacı)
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap