1 entry daha
  • once ac bakayim surayi oku, cahil kalma: http://www.hurriyet.com.tr/…-iran-a-kalmis-22411342

    ee? ben burada "boyle yaptirim mi olur? abd bize karisamaz!" diyen bir bakan gormuyorum? yaptirimlarin gelecegini/geldigini ve bu yondeki durum turkiye'yi degil iran'i baglayacagini aciklayan bir bakan goruyorum. hani ulan delikanli hukumet? nerede? yok degil mi?

    abd ile ambargo konusunda ortak karara imza atip, "tamam para vermem mal karsiligi ihracat yaparim" diyen kim? turk hukumeti. sonra kendi ortak aldigi karara uymayip, bir de rusvetler, adam kayirmalar ve kara para aklama yolu ile bu karari illegal yollar ile delen kim? yine turk hukumeti.

    be herif, dis iliskileri sen mahalle arkadasinla yasadigin iliski mi sandin? boyle efeleneceksen ne diye alinan karara tamam dedin?

    sen "yok kardesim oyle. sen kimsin? benim dis ticaretimi ben belirlerim" diyeme, abd'nin istegine tamam de, sonra kara para yolu ile is cevir.

    bir zeki siz misiniz lan? bes para ettiniz ulkenin durusunu, guvenirligini. adamlar milyonlarca euro/dolar yemis, ulkenin kendi ihracatini resmen is adamlarina ve bakanlara dagitmis, pasam gelmis abd'ye laf edelim diyor.

    bir de edebiyat parcaliyorlar demokrasi getiriyormus da cart curt. bu masallari malum aralik zamani iddialari hasir alti ederken, cikip rusvetci, hirsiz insanlarla ortak miting yaparken anlatacaktin gulum.

    gecti.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap