• #72493994 entrydeki yazdıklarıma istinaden gelen mesajları görünce açılması zorunlu hale gelen başlık.

    spor salonlarında bolca bulunur bu tipler. ekserisi ergen tabiatlı olan kavruk anadolu gençleridir. vücutlarında genetik olarak zaten 0'a yakın olan yağ oranları sayesinde iki ağırlık kaldırınca sıska kollarında ve sıska bacaklarında şişen kaslarına ve biraz şekillenen karınlarına bakarak kendilerini yapılı zannederler. halbuki herhangi bir inşaatta çalışan amelelerden daha düşük kas dokusu ve daha düşük güce sahip bir aydemir akbaş karikatürü gibi ortalıkta dolanmaktadırlar.

    175 boya sahip bir erkek 80 kg altında ise ona yapılı denmesi imkansızdır. o da 0'a yakın yağ oranı olacak yoksa yine yapılı olamaz, olabilemez. sıska bacaklar, sıska alt kollar ile nasıl yapılı olabilir? düzgün vücutlu denebilir belki bazıları için ama yapılı denemez.

    vücut geliştirme çabalarının eğer heteroseksuel bir erkek ise kadınlara güzel görünme amaçlı olduğu aşikardır. ha öylesinden hoşlanan, kemik sıyırmayı seven kadınlar da var, daha doğrusu cahil genç kızlar diyelim. erkekten anlayan kadınlar bunlara sümüğünü atmaz.

    edit: burada 0'a yakın yağdan kasıt kabul edilebiilir oranlardır zaten, söz sanatlarından anlamayanlar takılmasın o yazdığıma, bir durumu belirtmek için abartma yapıyorum.

    büdüt: insanlığımıza laf edilmiş. onlar kendileri kaşınıyor attıkları mesajlarla, kendini dev aynasında görenlerlere öyle olmadığını göstermek insanlık dışılık değildir.

    şu vücut yapılı vücudun başlangıcıdır, ve en az 85 kg'dır, 175 boyunda ise. bu da örnek olarak dursun.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap