4 entry daha
  • abd ile olan savaşında türkiye cumhuriyeti'ni desteklemeyen türkiye cumhuriyeti vatandaşının amına koyayım... tamam mı? biz manda'yı reddedeli 100 sene oldu esteban! ya sen?

    sorunun şekli bile neden desteklemeyeceğinizin cevabını veriyor zaten! savaşan türkiye cumhuriyeti değil erdoğan! bunların kafalara göre böyle yani. bu gün twitter'da eleman reza'nın ifadelerini şu şekilde yorumlamış(kelimesi kelimesine): "ne yani rüşvet almış, zimmetine paramı geçirmiş, senin vergilerini mi hortumlamış"! yani arkadaş sen, ben ne anlatırsak anlatalım bazı şeyler hiç değişmeyecek.

    düşünsene senin hayalini bile kuramayacağın bir servete özellikle de iktidar gücünü eline geçirdikten sonra katlanarak artan bir şekilde kavuşan bir aile, çevre var gözünün önünde. bahsi geçen paralar gerçekten akıl almaz seviyede. bu ailenin babası her şeye karar veriyor. senin kaç çocuk yapacağına, bu çocukların hangi okula gideceğine, arabanın camına film taktırıp taktıramayacağına bile! sen buna itiraz ediyorsun, yanlış diyorsun. ya fetöcüsün, ya vatan haini, ya devlet düşmanı!

    sizin aklınıza gelen soruları sikeyim!

    not: küfürlü dil için kusura bakmayın. can yücel'in dizelerini hatırlatırım size...
hesabın var mı? giriş yap