• bunca yıllık müttefiklik ve ticari ilişkiler süresince her darbede ve doğan sorunlarda ülkemiz üzerinde doğrudan/dolaylı etkisi olan bir ülke abd. hepimiz menfaatleri doğrultusunda neler yapabildiklerini birinci elden görebiliyoruz.

    ülkesini seven insanlar olarak hepimiz ülkemizin menfaatlerini savunuruz. doğru atılmış ve anlatılmış her adımı destekler, asla ideolojilerimizin, kuru muhalefetin tutsağı olmayız. herşeyden önce birer yurttaşız bunu herkes anlamalı. ama kimse bu ülkenin insanından yanlışın yanında olmasını bekleyemez. asıl yanlış zarrab'ın iddialarına inanmaktan çok, hepsinin birer komplo olduğuna inanıp bu olayların üzerine gitmemek, soruşturmamaktır. bu ülkede yargılayamamaktır. ülkemin bayrağını bile isteye alet ederek dini "hırsızlık" olan adamları konuşturmaktır. askerimizin kafasına çuval geçirilirken verilmeyen notaların bu adam için veriliyor olmasıdır. ben bunların hiç birinin arkasında durmadım, durmam da.

    şimdi dönüp size soruyorum, bu ülkede bu adamları yargılamayanları mı savunalım? bu çarka alet olanları mı savunalım? kayıtsız şartsız size mi inanalım her olaydan kandırıldık diye işin içinden çıkılabiliyorken? ben ne vatanseverliğimi, ne inancımı, ne de insanlığımı kaybederim ama koşulsuz biatla her şeye inananlar siz ruhunuzu kaybetmişsiniz.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap