1 entry daha
  • yahu yıl olmuş 2017, turk.net gibi bir firma taahhütsüz 59 liraya gayet hızlı internet bağlıyor. biz ne yapalım, gidip dsmart merkezini mi basalım. ayrıca rezalet başlıkları da eski etkisini göstermiyor. neden? her yeri rezil zaten bu ülkenin. ne yapmak gerek? sistemin açıklarını bulup sen de onları sikeceksin bu kadar basit. gavurlar bu olaya survival of the fittest derler.

    amerikan iç savaşında generalin biri şöyle demiş "don't fire until you see the whites of their eyes". ama muharebeyi kaybetmiş. bunu neden yazdım bilmiyorum, içimden geldi. sen gene de feyzal. türkçe'ye çevirecek olursak el sikiyle gerdeğe girilmez gibi bir anlam çıkıyor bundan. yani biz ne desek boş.

    3-5 gün daha bekle çözülür. bu adamların sana bir kasıtları yok. türk telekomun sana port açması için iş emri açıyorlar. semtindeki türk telekom müdürlüğüne git, bu işle ilgilenen ekibe abimsin canımsın yap, belki süreç hızlanır. yani bu karışıklıkla dsmart yerine turk.net veya bir başka servis sağlayıcı ile sözleşmen olsa gene muhatap olacaktın.

    işin dolandırıcılık kısmına da katılmıyorum. şu an sana internet bağlanmamış olsa da bu adamlar sana kiraladıkları port için telekoma ödeme yapmaya devam ediyorlar. port fiziksel olarak bağlanmamış olsa bile neticede abonelik aktif olduğu için süreç böyle işliyor. türk telekom bunlardan parayı tahsil ediyor.. bunlar da doğal olarak senden. yani çemkireceksen kanun koyanlara felan git bağır çağır. sistem bu şekilde kurulmuş.

    tanım: dolandırıcılık değil mağduriyettir.
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap